• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nova

06.07.2022

19:34

OVO JE CIFRA KOJU ĆE DUŠKO TOŠIĆ DAVATI ZA ALIMENTACIJU?! Isplivali novi detalji nakon vesti o razvodu!

printscreen

Estrada

OVO JE CIFRA KOJU ĆE DUŠKO TOŠIĆ DAVATI ZA ALIMENTACIJU?! Isplivali novi detalji nakon vesti o razvodu!

Podeli vest

Fudbaler Duško Tošić doneo je odluku da nakon 14 godina ljubavi sa pevačicom J.K. stavi tačku na njihov brak, a ova vest odjeknula je kao bomba

Kako je pevačica otkrila u saoštenju za javnost, ona ima starateljstvo nad decom, a sva bračna imovina prepisana na njihove dve ćerke.

Njihovu bračnu tekovinu čine dve vile. Jedna se nalazi na Dedinju i pre nekoliko godina su je kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a kako su mediji pisali platili su je 3 miliona evra, dok se druga kuća nalazi u Lisičjem Potoku.

Foto: printscreen

Duško Tošić i pevačica J.K.

Kako prenose mediji, J.K. se navodno sada iseljava iz kuće u Lisičjem Potoku, koja je manja od ove na Dedinju u kojoj planira da nastavi da živi sa ćerkama. Pevačica navodno planira i da izda kuću u Lisičjem Potoku, a sve to su se navodno Duško i ona dogovorili u mirnom tonu i sve je sporazumno.

Kako su njihove ćerke trenutno maloletne, pevačica će raspolagati imovinom dok one ne odrastu. Budući da će J.K. imati starateljstvo nad decom, Duško će plaćati alimentaciju. Navodno će mesečna alimentacija iznositi ukupno 5.000 evra, a pored toga, on će finansirati i njihovo dalje školovanje, piše "Nova".

Svi dogovori doneseni su bez natezanja, a Tošić, pošto je veoma vezan za ćerke, moći će da ih viđa kada god bude u mogućnosti, s obzirom na to da zbog posla najviše vremena provodi u Turskoj, prenose mediji.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!
Društvo

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!

Jedan Španac, koji je nedavno posetio Srbiju i Beograd, ljutito je priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira i da bi zbog nje, "pravio skandal" da ju je primetio u Španiji. U svojoj anonimnoj objavi na Reditu objasnio je da se jako zbunio, ali i iznervirao kada je primetio da mu u lokalnim prodavnicama i marketima niko od radnika nije vratio kusur - bio on 2,5, ili 10 dinara.

31.05.2024

20:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31