• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2022

11:13

STANIJIN BIVŠI DOBIO BLIZANCE! Bivši MMA borac poznat po skandalima, postao OTAC!

Prntscreen/Instagram

Estrada

STANIJIN BIVŠI DOBIO BLIZANCE! Bivši MMA borac poznat po skandalima, postao OTAC!

Podeli vest

Dušan panajotović, bivši MMA borac kog su povezivali sa stanijom Dobrojević postao je tata

Dušan je sinoć slavio rođenje ćerke Nikolete i sina Jakova, a tom prilikom nije krio sreću i ludo se provodio. Panajotovića, koji je dovođen u vezu sa Stanijom Dobrojević s kojom je jednom prilikom i uslikan, u iscepanoj majici sinoć su fotografisali prijatelji i objavili njegovu sliku na društvenim mrežama.

Foto: Prntscreen/Instagram

Postao tata... Dušan Pnajotović

Poznati MMA borac u javnosti se pojavljivao nekoliko puta, a poslednja informacija vezana za njega datira od prošle godine kada je demolirao restoran jednog hotela na Kopaoniku jer je, navodno, konobar odbio da ga usluži.

Panajotović je često upadao u incidentne situacije, a u žižu javnosti dospeo je nakon što su pojedini mediji objavili da je u jednom beogradskom klubu išamarao pevačicu Gogu Sekulić, kojoj je od udaraca pukla bubna opna. Zbog ovog incidenta, Panajotović je bio i uhapšen, ali je Sekulićeva kasnije porekla da je bila žrtva šamaranja.

Foto: Printscreen You Tube

Smirio se... Dušan Panajotović

Batine od Panajotovića, kako su mediji pisali, dobio je i fudbaler Vladimir Volkov, s kojim se navodno sukobio na jednom splavu, i to zbog starlete Soraje Vučelić. Mediji su tada preneli da je incident izazvao Volkov jer je "dosađivao" Vučelićevoj, kojoj je potom "u pomoć pritekao" Panajotović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Amabasadorka Konrad poručila: Kada je reč o budućnosti, zajednička nam je želja da Srbija uskoro postane članica Evropske unije!
Politika

Amabasadorka Konrad poručila: Kada je reč o budućnosti, zajednička nam je želja da Srbija uskoro postane članica Evropske unije!

Ambasadorka Nemačke u Srbiji Anke Konrad rekla je danas na ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove nemačke fabrike PWO Grupe u Čačku, da Nemačku i Srbiju povezuje istorija puna promena i sadašnjost sa brojnim izazovima, ali da je zajednička želja ulazak Srbije u EU, što će omogućiti da se stvore nove ekonomske predispozicije za dalji ekonomski razvoj.

28.05.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić
Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor Srđanu J. i Dejanu D., osumnjičenima za ubisvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

28.05.2024

11:37

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07