• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2022

18:15

EMINA JAHOVIĆ OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA: Do sada sam mislila da je ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi, a sada shvatam...

Estrada

EMINA JAHOVIĆ OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA: Do sada sam mislila da je ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi, a sada shvatam...

Podeli vest

O emotivnom statusu pevačice Emine Jahović spekuliše se od kada se razvela od turskog pevača Mustafe Sandala do danas, a sada je otkrila da li ima novu ljubav, a dotakla se i sudskog spora sa bivšim suprugom

Nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala, ljubavni život Emine Jahović je pod budnim okom javnosti. Spekulisalo se da pati za bivšim suprugom, da je našla novu ljubav, ali i da samuje, a pevačica je sada otkrila šta je zapravo istina.

Foto: Instagram/ yaemina

Emina Jahović

- Slobodu sam skoro upoznala i moram da priznam da nema cenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi. Sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš, da se uzdigneš i da uživa gledajući te u punom sjaju, a ti mu se onda uvek vratiš još više zaljubljena i u celom komadu - rekla je Emina za magazin "Story", a na pitanje da li joj nedostaju emotivne veze kaže:

- Emotivna veza je kompleksna veza i mislim da sam negde u ovim odgovorima već to i objasnila. Uvek imam izbore, ali se ja na to ne oslanjam. Imam dva sina i samostalna sam žena. Ne treba mi niko da mi popunjava prazan prostor u životu, jer ga i nemam toliko. Treba mi posebnost u svakom smislu, i samo za to imam još jedno malo mesto.

Sudi se sa bivšim suprugom zbog alimentacije

Pevačica i njen bivši suprug svoju ljubav okončali su 2018. godine nakon 10 godina braka, međutim, razvod nije prošao glatko, te su bivši supružnici završili na sudu. Naime, Emina je prošle godine tužila bivšeg supruga jer nije uplaćivao alimentaciju za decu, međutim, Sandal je podneo kontratužbu i prema pisanjima turskih medija navodno je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Emina je otkrila u kojoj fazi je sudski spor koji vodi sa bivšim suprugom:

- Nastavlja se i nastaviće se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam - rekla je Emina, a potom priznala da turski mediji nikada nisu bili objektivni po pitanju njihovog spora.

Foto: printscreen instagram/yaemina

Tekst potpisa

- Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa - iskreno je priznala Emina.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija