• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.07.2022

11:03

NJIMA JE ESTETSKA HIRURGIJA UNIŠTILA TELO! Imale kvržice u usnama, silikon im upropastio grudi!

printscreen

Estrada

NJIMA JE ESTETSKA HIRURGIJA UNIŠTILA TELO! Imale kvržice u usnama, silikon im upropastio grudi!

Podeli vest

U protekle dve decenije pevačice su se masovno podvrgavale estetskoj hirurgiji, a neke su se gorko pokajale, te su ponovo morale pod nož. Među onima kojima je silikon uništio delove tela jeste i najveća folk zvezda na ovim prostorima, Lepa Brena, ali i njena koleginica iz Hrvatske, Severina Vučković, zatim pevačica Stojanka Novaković Stoja i druge

Lepa Brena izvadila stare silikone iz usana

Lepa Brena rešila je veliku muku koju joj je predstavljao dotrajali silikon u usnama, koje je sada zamenila razgradivim hijaluronom 2019. godine.Nije sve, međutim, prošlo tako sjajno i bajno. Trebalo je istrpeti nesnosne bolove prilikom intervencije koja se izvodi u lokalnoj anesteziji.

Foto: Instagram

Imala kvržice u usnama... Lepa Brena

- Njena gornja usna je stvarno loše izgledala. Vremenom su se pojavila kvržice, pošto se taj silikon nakupio na jednom mestu i baš se primećivalo. Inače se to dešava posle otprilike pet i više godina, pa je neophodna intervencija. Ona je još pre dva meseca bila kod našeg hirurga, pitala ga je da li postoji neki manje bolan način da se reši silikona. Plašila se, čula je da vađenje silikona iz usne mnogo boli. On joj je objasnio da nema drugog načina i da, ako želi da lepše izgleda, mora da skupi snagu - rekao je tada izvor za Kurir.

Nakon toga, Brenine usne izgledaju vidno bolje i ujednačenije.

Inače, Brena redovno ide na održavanje lica botoksom, a kada radi generalni remont, tada joj osvežavaju usne i jagodice hijaluronom.

Severinu godinama mučile kvrge u usnama

Severina Vučković povećala je usne silikonom još krajem devedesetih, ali ih je popravljala pre nekoliko godina.

Foto: instagram/severina

Svi su videli da ima neki problem sa usnama... Severina

Njen osušeni i graškast izgled usana pre njenog koncerta u Beogradskoj areni pre deset godina opravdao je Severinin nekadašnji menadžer Tomica Petrović.

On je rekao da su se pevačici usne osušile od pevanja i dodao da Seve ne voli javno da priča o estetskim zahvatima.

- Da je povećavala usne, otkrila je pre nekoliko godina - rekao je tada Tomica.

Na snimcima sa tog nastupa vidi se veliki rez koji Seve ima na usni.

Stoja među prvima izvadila silikone iz grudi

Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, izazvala je sveopšti haos na estadi pre 19 godina kada se pojavila na snimanju jedne emisije potpuno neprepoznatljiva.

Foto: HIT dodatak/informer

Izvadila silikon iz usana... Stoja

Naime, pevačica je, tokom nešto duže medijske pauze, izgubila pozamašan višak kilograma, a na sve to je ofarbala kosu u plavo, a svoje poprsje uvećala hirurškim putem.

Ipak, ubrzo se pokajala zbog ove odluke, te je silikonske implantate odstranila.

Stoja se danas ovog iskustva seća sa osmehom.

- Ja sam stavila silikone u grudi 2003. godine i izvadila ih poslije svega godinu dana. Bilo mi je teško da ih nosim. Leđa su me boljela. Nisam vidjela sebe u toj cijeloj priči, ali što da ne probam, tada je to bilo u trendu - ispričala je ranije.

Tina se pokajala zbog implantata

Pevačica Tina Ivanović nije krila da je išla pod nož kako bi imala bujno poprsje.

Foto: Ivan Dobričić

I ona se pokajala zbog silikona u grudima... Tina Ivanović

Ipak, iz današnje perspektive pevačica smatra da je bila nepromišljena, zbog čega je prošle godine odlučila da ih izvadi.

- Eh, da mi je bila ova pamet, a ove godine, nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika, odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - kroz smeh je rekla Tina i dodala:

- Danas sve devojke liče jedna na drugu, užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikon iz usana i više da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve kao majmun", e, pa tako sam i ja, ali više to ne želim - rekla je Tina u "DeToxic" emisiji.

Tamara Đurić zamalo umrla zbog povećanja zadnjice

Tamara Đurić je 2017. godine imala velikih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usled komplikacija posle operacije završila na VMA, gde su je dugo lečili od sepse.

Foto: printscreen

Tamara Đurić

Tamara je sačekala da se kompletno oporavi nakon što joj je tim stručnjaka na VMA izvadio akvafilere koji su joj napravili haos u organizmu, pa je godinu dana kasnije posetila Istanbul, gde je u jednoj od najprestižnijih bolnica sredila zadnji trap, ali ovog puta prirodnim materijalima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SEVERINA OBAVESTILA SVE DA JE U DRUŠTVU HOLIVUDSKIH ZVEZDA! Pevačica sakrila da je uskoro čekaju nova suđenja, a evo i zbog čega!
Estrada

SEVERINA OBAVESTILA SVE DA JE U DRUŠTVU HOLIVUDSKIH ZVEZDA! Pevačica sakrila da je uskoro čekaju nova suđenja, a evo i zbog čega!

Severina Vučković uživa sa svojim sinom na hrvatskom primorju, a sada je objavila i snimak na kom se vidi da je u istom restoranu sa velikim holivudskim zvezdama Metjuom Mekonahijem, Vudijem Harelsonom, Paf Dedijem i Krisom Rokom. Za to vreme, u medijima sve bruji od vesti da su pevačici zakaza nova suđenja i to čim se bude vratila s odmora

19.07.2022

13:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Srbija