• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

30.07.2022

07:20

BAKA PRASE MI JE OTKRIO TAJNU KIKINE SMRTI! Majka pokojne influenserke posle susreta sa jutjuberom za Informer otkrila detalje!

printscreen

Estrada

BAKA PRASE MI JE OTKRIO TAJNU KIKINE SMRTI! Majka pokojne influenserke posle susreta sa jutjuberom za Informer otkrila detalje!

Podeli vest

Baka Prase mi je otkrio tajnu smrti moje ćerke Kike, kaže za Informer Nataša Đukić, majka pokojne influenserke Kristine Kike Đukić (21).

Neutešna žena ne veruje da je Kika izvršila samoubistvo, već tvrdi da je ubijena! U pokušaju da sazna istinu čak je pozvala i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji je predvodio hejtere koji su na društvenim mrežama linčovali mladu internet zvezdu.

- Pozvala sam Baku Praseta jer je izjavio da ima informacije u vezi sa Kikinom smrću i da je sve povezao i shvatio... Kad smo se videli, ispričao mi je o čemu se radi. Smatram da je njegovo saznanje veoma važno, ali zasad neću da otkrivam javnosti. Želim da naglasim da ga ne krivim za ćerkinu smrt! - priča Nataša i otkriva kako je protekao susret sa jutjuberom, kog neki krive za Kikino samoubistvo:

Foto: printscreen

Nataša Đukić i Baka Prase

- Kad sam ga videla, rekla sam mu: "Ako te nisam ubila 2019. i 2020, neću ni danas. Ti si jedno đubre, koje je mnogo pametno i ume da zaradi novac." Dok smo pričali, ja sam plakala, i njemu je bilo veoma teško... To se videlo. On je privatno jedna osoba, a potpuno drugačija na Jutjubu, od kog zarađuje. Osećam da sve ovo ne radi iz neke koristi, već iskreno.

Nestao Kikin dnevnik

Nataša dodaje da će učiniti sve da dokaže da joj je ćerka ubijena:

- Osam meseci ne spavam, ne jedem, u paklu sam... Tvrdim da Kika nikad ne bi izvršila samoubistvo. Nedostaju dva najvažnija dokaza, a to su njen dnevnik i snimak video-nadzora ispred zgrade. Takođe, policija mi nikad nije vratila Kikin mobilni telefon, iako je okončala istragu. Ako ima Boga, dokazaću da je moje dete ubijeno! Neko pokušava da zataška ovaj slučaj, ali to neću da dopustim. Angažovala sam advokata, koji će se pozabaviti Kikinim ubistvom!

Pravda će pobediti

O detaljima susreta s influenserkinom majkom oglasio se i Baka Prase na Instagramu.

Foto: Printscreen

Nataša i Kristina Kika Đukić

"Susret je za mene bio veoma težak i emotivan, ali njoj je bilo sigurno deset puta teže. Rekla mi je da je htela da me ubije zbog svađe s Kikom od pre tri godine! Kazala je da mi oprašta, ali da nikad neće zaboraviti. Rekla je da sam tada uticao na Kiku vrlo negativno psihički, ali da nisam odgovoran za njenu smrt, jer je istina skroz nešto drugo. Ne mogu dovoljno da joj se zahvalim što me je pitala da se vidimo. Pravda izađe na videlo, i tek će! Žena koja je u njenoj situaciji našla snage i ljubavi u srcu da mi oprosti zaslužuje moje doživotno poštovanje i zahvalnost", napisao je jutjuber.

Baka ju je šikanirao

Nataša je u prvoj i ekskluzivnoj ispovesti za Informer, koju je dala na šestomesečni pomen ćerki, opisala torturu kroz koju je influenserka prolazila:

- Kika je na Jutjubu objavila video pod nazivom "Fuj" u kom je isprozivala jutjubere. E, to je bio početak horora u koji se uključio Baka Prase. Godinu i po su je on i njegovi fanovi šikanirali i zvali "Ki*a". Jednom je neki mladić tražio da se fotografiše s Kikom, a posle tri minuta je Baka Prase objavio tu sliku na Instagramu i napisao: "Paćenica moli ljude da se slikaju s njom." Hejteri su joj dolazili ispod prozora i vikali: "Ku*vetino, ubij se!" Dok su je vređali, Kika bi sedela u stanu i udarala glavom o zid! Psihijatar joj je tada prepisao "bensedine", koje je pila ujutru i uveče...

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija