• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/D. I.

07.08.2022

17:00

NEĆE MOĆI DA SABERU KOLIKO SMO ZARADILI! Lepa Brena priznala da joj se bogatstvo samo uvećava, a da sada i njeni sinovi zarađuju!

Prntscreen Grand

Estrada

NEĆE MOĆI DA SABERU KOLIKO SMO ZARADILI! Lepa Brena priznala da joj se bogatstvo samo uvećava, a da sada i njeni sinovi zarađuju!

Podeli vest

Imovinsko stanje jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima, Lepe Brene i dalje je misterija i mnogi i ne slute šta sve ona poseduje. A pevačica je sada poslala poruku onima koji pokušavaju da saberu koliko ona ima novca na računu

Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović nedavno su najavili da planirjau da ulože u izgradnju kompleksa na Zlatiboru, a često se spekuliše i o njihovim drugim poslovnim poduhvatima. Mediji pišu o tome koliko novca pevačica ima na svom računu, a ona kaže da na te informacije ne obraća pažnju:

Foto: Foto: Prntscreen Grand

Ne obazire se na to što pišu mediji, samo gomila bogatstvo... Lepa Brena

- Ja da sam razmišljala o tome u poslednjih 40 godina ja bih završila na klinici za mentalno problematične osobe. Medijima dozvoljavate da zadiru u vaš džep do nekih granica. Ali oni to ni sami ne mogu da saberu, pa ja to gledam kao neki vid zabave za njih - otkrila je Brena.

Foto: Foto: Prntscreen Grand

Tvrdi da njen novac niko neće moći da izbroji... Lepa Brena

Pevačica je najavila i to da će se u narednom periodu njeno bogatstvo još više umnožiti zbog biznisa koji pokreće, i da je tek tada spremna na sve ono što će se pisati.

Foto: Insajder

Bogatstvo im se samo uvećava... Brena i Boba

- Tek neće moći da saberu! (smeh). Radi se puno i pametno se ulaže. Naša deca su porasla, to su sad muškarci koji se takođe bave biznisom i na to sam izuzetno ponosna - ispričala je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31