• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

25.08.2022

11:53

VOJAŽ I ĐINA PREVARILI NJENOG DEČKA FUDBALERA! Andrej ih oboje blokirao kada je saznao da su mu RADILI IZA LEĐA!

Insider/printscreen Instagram

Estrada

VOJAŽ I ĐINA PREVARILI NJENOG DEČKA FUDBALERA! Andrej ih oboje blokirao kada je saznao da su mu RADILI IZA LEĐA!

Podeli vest

Mihajlo Veruović Vojaž smuvao je ćerku Harisa Džinovića, Đinu, a iako su krili svoju vezu, sve je otkriveno u javnosti. Međutim, razlog zbog kojeg su krili svoju vezu jeste i to što ih je upoznao ni manje, ni više nego Đinin dečko fudbaler Crvene Zvezde, Andrej Đurić s kojim se pevačeva ćerka i zabavljala kada je započela dopisivanje sa mladim muzičarom

Kada su se juče u medijima pojavile informaije da su Đina i Vojaž razmenjivali nežnosti u jednom restoranu na Gardošu, mnogi se nisu iznenadili iako je Đina tvrdila su Vojaž i ona "kao bata i seka".

Foto: Instagram/printscreen

Đina i Vojaž

Ali njihovim odnosom ponajviše je iznenađen Đinin dečko Andrej. Kako prenose mediji reper i ćerka Meline i Harisa Džinovića upoznali su se preko Đininog bivšeg dečka, Vojaževog druga, fudbalera Andreja Đurića, koji ju je i ostavio nakon što je saznao da je ona u tajnoj vezi s Vojažem.

- Đina i Vojaž su se upoznali preko Andreja, koji se s njim družio i pre nego sto je Vojaž počeo da se bavi pevanjem. To je i sama Đina jednom priznala. On je njoj uvek bio simpatičan, ali u početku uopšte nije razmišljala o tome da bi oni mogli da budu par, jer je bila ludo zaljubljena u Andreja i nisu se razdvajali. Međutim, ona i Mihajlo su s vremenom počeli da se intenzivno dopisuju, ali i da se viđaju sami bez znanja Andreja, koji je imao puno obaveza prema Crvenoj zvezdi u kojoj je tada igrao. Malo-pomalo, njih dvoje su se zbližili i smuvali- otkrio je izvor i dodao:

Foto: Instagram/djinadzinovic

Prevarila dečka s Vojažom... Đina Džinović

- Dogovorili su se da to kriju neko vreme, i to najviše zbog Andreja, ali i Vojaževih fanova. Ona je htela da s Đurićem porazgovara pre njegovog odlaska u Sloveniju, ali je on nekoliko dana pre toga pronašao njihove zajedničke poruke u telefonu. Jako se razočarao zbog izdaje. Ona ga je molila da joj oprosti, priznala mu je da gaji emocije prema Mihajlu i da je to jače od njih. Tada su i raskinuli. Odmah nakon toga Andrej je otpratio Đinu i svog dojučerašnjeg prijatelja Vojaža sa Instagrama i svuda ih blokirao. Ostao je u dobrim odnosima samo s Đininim bratom Kanom, koga jedino i prati na društvenim mrežama - završio je naš izvor.

Foto: printscreen

Bili baš skladan par... Đina i Andrej

Inače, Đina je prošle godine u jednom intervjuu istakla da nije bliska s Vojažem, već da se s njim druži samo Andrej, dok je sada promenila ploču i tvrdi da joj je Mihajlo brat i da su oni "bata i seka".

- Vojaž je jako kulturan dečko, moram da priznam. Moj dečko se s njim družio i pre nego što je postao pevač, tako da ga znam iz priča. Ovako sam možda podelila dva-tri storija i razmenili smo bukvalno dve-tri reči, ali nismo se dopisivali ili tako nešto. Taman posla, gde ja da se dopisujem s nekim muškarcem - istakla je Đina prošle godine.

Ovako je Đina govorila o Andreju posle raskida

On je najbolja duša koju poznajem, on je jedini čovek za mene!

Đina Džinović je početkom jula na Instagramu potvrdila da se posle više od dve godine veze razišla sa Andrejem i da za njih sada nije momenat.

- Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim da ne mogu da opišem koliko divljenja imam prema njemu. On je u svakom smislu jedini čovek za mene. Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri, pet meseci ili dve godine, vratiti jedno drugome - napisala je tada Đina na Instagramu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ruth24

pre 1 godinu

Moje ime je Ruth Ethan i ja sam iz Francuske, želim brzo reći svijetu da na internetu postoji prava magija koja je snažna i stvarna. Zove se dr. Lola. Nedavno mi je pomogao da obnovim vezu s mužem koji me ostavio. Dok sam bila trudna kontaktirala sam dr. Lolu. Bacio je sihr na mene i moj muž, koji je rekao da mi više nije u rodu, nazvao me i počeo moliti da se vratim. Sada se vratio s toliko ljubavi i brige. Danas sam sretan što mogu izvijestiti da ova inkarnacija ima moć obnoviti prekinutu vezu. Jer sada sam sretna sa svojim mužem. Za svakoga tko čita ovaj članak i kome je potrebna pomoć, Dralba također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći, poput liječenja svih vrsta bolesti, dobivanja sudskog spora, problema s trudnoćom, duhovne zaštite i više. Možete ga kontaktirati putem njegovog maila drlola3085@gmail.com pozivom ili ga dodati na whatsapp/viber uz njegov broj telefona +2348069288604 Ne odustaj od osobe koju stvarno voliš

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija