• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline/Informer/D. I.

08.09.2022

19:07

PEVAČICA SE BORI SA OPASNOM BAKTERIJOM! Krstinju smestili u bolnicu, bori se sa zdravstvenim problemom!

Estrada

PEVAČICA SE BORI SA OPASNOM BAKTERIJOM! Krstinju smestili u bolnicu, bori se sa zdravstvenim problemom!

Podeli vest

Krstinja Todorović poznata pevačica, smeštena je u bolnicu nakon što joj se zdravstveno stanje pogoršalo usled problema s bakterijskom infekcijom

Ona je imala dosta posla ovohg leta budući da je nastupala punom parom na crnogorskom primorju, a pored toga imala je i privatnih obaveza, što se odrazilo na njeno zdravlje.

Foto: Privatna arhiva

Pevačica zaglavila u bolnicu... Krstinja Todorović

Krstinji je opao imunitet, zatim je zaradila infekciju, zbog čega je juče i završila u bolnici.

Fotografijom iz bolničke postelje zabrinula je fanove na društvenim mrežama, a sad je otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju.

Foto: Instagram/printscreen

- Pokosilo me je, imam neku bakteriju i narednih sedam dana moraću da primam infuziju. Neverovatano kakav osećaj, teško mi je, nemam uopšte snage, malaksala sam i iscrpljena - izjavila je Krstinja i istakla da joj podršku pružaju sestre, brat i tata. Za sad se nada da će biti dobro, ali do tad moraće da otkaže sve zakazane nastupe.

- Morala sam da otkažem ovaj vikend jer zbog bolesti ne mogu da pevam. Nadam da ću se kroz nedelju dana vratiti svakodnevnim obavezama. Iskreno se nadam da ću se brzo oporaviti - optimistična je rekla pevačica koja je tokom leta govorila o svom zdravstvenom stanju nakon operacije želuca i uklanjanja viška kože.

Foto: Instagram/printscreen

- Odlično se osećam, zdravstveno sam super, sve je prošlo u najboljem redu. Estetske operacije su zaista prošle bez ijedne komplikacije, a bili su zahvati koji nisu ni malo bili jednostavni. Iskreno, oseća se da sam nešto radila, ali jako se lepo oporavljam. Najbitnije je da dok pevam ne osećam nikakve tegobe, sve je super - rekla je letos Krstinja i priznala da se zaljubila, što joj daje poseban elan da bude još bolje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija