• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

09.09.2022

14:40

PAR MINUTA NAKON OVE FOTKE IZGUBIO JE ŽIVOT! Dalibor Andonov Gru je poginuo pre tri godine, njegov osmeh nije slutio na STRAVIČNU TRAGEDIJU!

Estrada

PAR MINUTA NAKON OVE FOTKE IZGUBIO JE ŽIVOT! Dalibor Andonov Gru je poginuo pre tri godine, njegov osmeh nije slutio na STRAVIČNU TRAGEDIJU!

Podeli vest

Na poslednjoj Gruuovoj fotografiji pre tragedije, Gru je bio na čamcu sa prijateljima, nasmejan, a niko nije mogao ni da nasluti šta ga čeka

Pokojni reper Dalibor Andonov Gru, poginuo je pre tačno tri godine, 9. septembra 2019. u 46. godini života, na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun. Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina Relju i Vuka i mnogobrojne prijatelje.

Foto: printscreen instagram

Podsetimo, Dalibor je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se preselio u Pančevo, a nakon toga u Beograd gde je završio mašinsku školu. Kako je shvatio da je muzika njegova ljubav, Gru se nakon srednje škole počeo baviti repom.

Pesmom "Biću tu" postao je najpoznatiji reper 1996. godine. Tada su na Grua svi obratili pažnju, a veliku prašinu digao je provokativni spot za pomenutu numeru u kojem su bile lepe i zgodne devojke iz grupe "Models".

Foto: Printscreen You Tube

Dalibor Andonov Gru

Reper je 2010. godine snimio pesmu "I dalje me žele" sa Ajs Nigrutinom, a ta numera postala je ogroman hit i definitivno je obeležila njegovu karijeru.

Dalibor je poginuo 9. septembra 2019. godine na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun. Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Gru je od jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Spasa mu nije bilo, iako su njegovi drugari sa kojima je bio na kajtingu brzo reagovali.

Gru je bio iskusan u surfovanju kajtom i vozio ga je 20 godina. Na poslednjoj Gruuovoj fotografiji pre tragedije, Gru je bio na čamcu sa prijateljima, nasmejan, a niko nije mogao ni da nasluti šta ga čeka.

Nažalost, par minuta nakon ove fotografije, poznati reper više nije bio živ.

Bio je ljubitelj adrenalina i ekstremnih sportova, motora, osnivač hip-hopa u Srbiji, voljen među kolegama i onima koji ga čak nisu ni poznavali, veliki čovek i Beograđanin koji nikada neće biti zaboravljen.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Baka Prase uskoro na saslušanju!
Estrada

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Baka Prase uskoro na saslušanju!

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da izvrši provere u odnosu na B.I. i S.V. u cilju utvrđivanja eventualnog postojanja bitnih elemenata krivičnog dela Poreska utaja, s obzirom da iz informacija objavljenih u medijima proizilazi sumnja u znatnu nesrazmeru između imovine B. I, koju eksponira i njegovih prihoda.

09.09.2022

12:54

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija