• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2022

20:02

JA RUSKA ŠPIJUNKA? PA JA SAM NAJOMILJENIJI NOVINAR U SRBIJI! Jovana Jeremić o skandalu Čede Jovanovića i njegove žene! (VIDEO)

Informer

Estrada

JA RUSKA ŠPIJUNKA? PA JA SAM NAJOMILJENIJI NOVINAR U SRBIJI! Jovana Jeremić o skandalu Čede Jovanovića i njegove žene! (VIDEO)

Podeli vest

Jovana Jeremić u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" govorila je o skandalu političara Čede Jovanovića i njegove supruge Jelene, te joj se javno obratila nakon optužbi da joj namešta krizu u braku

Jovana je istakla da nema nikakve veze sa Čedom i njegovom ženom Jelenom Jovanović.

- Da li ja mogu u jednoj čorbi da nisam mirođija?! Nemam veze sa Čedom Jovanovićem i sa njegovom ženom koja je pomahnitala. Dok sam danas prelazila pešački prelaz zazvonio mi je telefon i kažu mi da me je pominjala njegova žena da sam joj namestila aferu sa Draganom Vučićevićem u novinama. Niti se bavim Čedom i Jelenom, niti bilo šta. Nikada u životu nisam o njima rekla ružnu reč, samo sam ih hvalila da su skladan par, ali izgleda da sam ih urekla - rekla je Jeremićeva, pa dodala:

Foto: Tanjug/Insider

Čeda Jovanović, Jovana Jeremić i Jelena Jovanović

- Nemam veze sa tom pričom i ne znam odakle toj ženi uopšte moje ime da me proziva da sam ruska špijunka. Ja pripadam samo narodu Srbije, jer sam najomiljeniji novinar u ovoj zemlji. Ne shvatam u tim njihovim stanjima ludosti u kojim se nalaze zašto mene spominju i šta ću im ja u toj celoj papazjani?! Dovoljno su jedno i drugo iskompromitovali sami sebe u proteklih godinu dana, da im Jovana Jeremić nije potrebna u toj halabuci. Čeda je sam u intervjuu rekao da je došlo do obračuna sa ženom i potvrdio je da je došlo do tuče, tako da ne znam zašto se ljuti na mene, treba da se ljuti na svog muža! Nemojte da verujete u te priče, želim to da demantujem! Ne znam ni Čedu ni njegovu ženu, njega znam samo preko televizije. Molim vas da prekinete da pričate gluposti - rekla je Jovana u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić".

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
i ko dete je siroto uvek bilo

pre 1 godinu

tamo u selu su ga zvali BUVA pre nego sto ga je Beograd prozvao BAJA ... ja sam JEDNA jovana jeremic BAJA GOSPODJETINA I TREBA MI NEKI BAJA DA ME VINE U VISINE RECIMO ALEKSANDAR I TO KAO PROLAZNA FAZA NA PUTU KA VLADIMIRU ILI DZOU ne jebe ona sve zove po imenu racuna oni su pravnici i ona je pravnica i u njenoj glavi su oni njene kolege PA DA NAM SE OSVETI ZA SVE ZA SVU BOL ... tuga ... umesto da malo pogleda onog svog MAČORA sto joj s 4 godina rec ne progovara vec samo zavija ko macak i neartikulisano u nedogled ponavlja BRAAAVOOO BRAAAVOOO dete potpuno odsutno od zivota uopste ne registruje svet oko sebe a ova bolna sprdnja pre mrtva ladna na sred ulice s onim mucenikom bez kose RASCEPIO JE DA JOJ SAMO NOGICE LITKAJU jos ona umire od smeha priprosto namuceno seljace ... uzgred nema to stida - mozes se posrati po njoj ona ce to doziveti kao da joj zavidis ... i na kraju ce neko morati da uspava podivljalog psa koji je sve ludji i besramniji ... ali i tuzniji i stariji ... umire nam pred ocima STRASNO SU JE ZAJEBALI EDUKACIJOM DA IZEMANCIPUJU SELJACE - ''MORAS DA RADIS NA SEBI I DA JEDES AVOKADO I DA IDES NA JOGU I DA ISTAKNES I NAGLASIS SVOJU ATRAKTIVNOST I SEKSUALNOST'' i seljace sve to poslusa i kao na fakultetu ocekuje rezultate RAD RED I DISCIPLINA KAKO JE IZDRESIRALA MAMA I SLOMILA SVE U NJOJ ZAUVEK i mi umesto da umiremo za njom mi umiremo od smeha od bolne sprdnje ... ha ha ha ha ... cirkus ...

Normalac

pre 1 godinu

Oće to da neko iz rubrike "estrada" bude špijun.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31