• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

20.10.2022

07:00

JELENA I SLOBA RENOVIRAJU KUĆU ZBOG DOLASKA SINA! Pevač najpre sredio supruzi auto, a sad se pripremaju za bebu!

marko Đoković

Estrada

JELENA I SLOBA RENOVIRAJU KUĆU ZBOG DOLASKA SINA! Pevač najpre sredio supruzi auto, a sad se pripremaju za bebu!

Podeli vest

Jelena i Sloba Radanović uskoro će postati roditelji dečaka, a odlučili su da za bebu pripreme sobu

Popularni pevač juče je napravio herojski podvig kada je ubedio nepoznatog muškarca da ne skoči s Pančevačkog mosta. Sloba je, naime, krenuo kod vulkanizera da supruzi Jeleni zameni felne, kada je naleteo na čoveka koji je sedeo na ogradi mosta. 

Posle ove situacije, pevač je nastavio put majstora kako bi supruzi sredio felne, a osim ovoga Radanović je ofarbao auto svoje žene. Posle automobila na red je došla i kuća koju sada zajedno planiraju da renoviraju:

Foto: Foto: Marko Đoković

Sloba ženi sredio auto do bola... Ofarbao ga u bordo i promenio felne

- Već duže vreme Jelena i Sloba planiraju da srede kutak za njene sinove, a sada, kada stiže prinova, odlučili su da naprave i sobu za bebu, ali i za Jelenine dečake. Počeli su da naručuju opremu za dečiju sobu i sve će biti ušuškano i lepo. Sledeće godine će im i bazen u dvorištu biti završen i čeka ih prava idila- ispričao je izvor za Informer.

Foto: Foto: Marko Đoković

Jelena se oduševila kada je videla automobil...


Pevač je pre dva meseca kupio Jeleni nov "mercedes", a sada ga je doterao samo za nju. Sloba nije štedeo para, već je vodio računa o svakom detalju. Iskeširao je 3.000 evra da bi promenio boju džipa iz crne u crvenu, a dao je i 700 evra kako bi na registraciji stajali inicijali njegove supruge - "RJ" (Radanović Jelena)! Da se Jelena, koja je u šestom mesecu trudnoće, ne bi mučila s majstorima, umesto nje je zamenio letnje gume zimskim i stavio nove felne! Jelena se oduševila, pa nije skidala osmeh sa lica dok je zagledala svaki novi detalj na džipu.

Foto: Foto: Marko Đoković

Zagledala svaku gumu... Jelena i Sloba


Radanović, koji je nekoliko sati pre nego što je iznenadio suprugu sprečio muškarca da skokom s Pančevca izvrši samoubistvo, kaže da ga Jelenin osmeh čini srećnim!
- Volim da iznenađujem Jelenu, ali to su naše privatne stvari. Kad je reč o čoveku koji je hteo da izvrši samoubistvo, zatekao sam se slučajno na licu mesta. Zaustavio sam se i pričao sa njim. Pitao sam ga šta je razlog za takav čin i govorio mu da ništa nije vredno toga. Kada sam prepoznao da je pravi trenutak, uhvatio sam ga za ruku i povukao preko ograde mosta. Nadam se da će pronaći svoj mir i da se ovo neće ponoviti - kaže Sloba za Informer.

Trudnu Jelenu
čuva svekrva

Slobina supruga Jelena svaki dan provodi sa svekrvom! Dok su joj sinovi iz prvog braka u školi, ona uživa u kafićima pored beogradskih reka sa pevačevom majkom Draginjom.
- Presrećna sam što ću postati baba! To mi je godinama bila želja - izjavila je Slobina majka nedavno.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tina

pre 1 godinu

Predivan auto ima Jeja, oni bas uzivaju i vole se i drago mi sto Jelena trudna, nek je zivo i zdravo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija