• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

20.10.2022

08:22

VUKAO ME AUTOBUS OD 12 TONA, LUPALA SAM RUKOM DA SE ZAUSTAVI! Dea Đurđević ispričala nepoznate detalje teške saobraćajke u kojoj je umalo ostala bez ruke!

Informer

Estrada

VUKAO ME AUTOBUS OD 12 TONA, LUPALA SAM RUKOM DA SE ZAUSTAVI! Dea Đurđević ispričala nepoznate detalje teške saobraćajke u kojoj je umalo ostala bez ruke!

Podeli vest

Voditeljka Dea Đurđević 7. februara 2019. godine doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj joj je autobus otkinuo ruku dok je stajala na trotoaru. Dea se sada prisetila tog dana i opisala detalje saobraćajke, kao i šta joj je sve padalo na pamet u trenucima najveće agonije

Dea je tog dana normalno krenula na posao, i kako tvrdi, ništa nije ukazivalo na to da će joj se tada promeniti život, sve dok vozilo kojim je upravljala jedna devojka nije udarilo u njeno:

Foto: Informer

Dea Đurđević

- Tog dana sve je bilo obično, sve je bilo normalno, krenula sam na posao... Taj 7. februar nije bio kao ovaj 7. februar, sećam se da sam ovog nosila majicu na kratke rukave i neku košuljicu, tada sam nosila bundu, mnogo je bilo hladno i nekako se stvorila ona kao skrama na asfaltu, ja sam usporila jer sam videla da je klizavo, međutim devojka iza mene nije i ona me je udarila otpozadi kolima i kao da me nepropisno parkirala ispred Dragiše Mišovića. Mi smo počele da se dogovaramo, kao što obično tako biva, rekla sam da nema veze, samo je branik, kao da je bitan branik, bitno je da ne zakasnim na posao. Još ja nju zamolim da dođe na trotoar da je ne ubije nešto na ulici. Mislim da je ona ostala da uključi sva četiri i sve ostalo što treba. Ja sam pozvala moju producentkinju Mašu da joj kažem da ču kasniti I da zamolim, imamo divne vozače, da nam malo pripomognu, da pomere kola. Devojka me zamolila da ne zovem policiju, rekla sam da nema nikakvih problema. To je sve trajalo minut i po dva. To je tako neznatno brzo bilo, znam samo da je ona viknula meni u jednom momentu: “Pazi!”, da sam ja digla glavu i videla crveni autobus i da sam uradila ovo (prekrila levom rukom lice, prim. aut.). I onda me zakucao autobus od 12 tona u zid. Vukao me je nekoliko metara. Sećam se da sam lupala rukom u prozor da se zaustavi. Moj strah je bio ako je on sad zgazio na kočnicu presećiće me na pola, toga se sećam da sam pomislila. Uopšte ne znam odakle mi ta ideja, ali to je tako bilo. Sećam se da sam videla svoju ruku i da mi je bilo jezivo – ispričala je Dea u dahu.

Foto: Informer

Svega je bila svesna... Dea

Ona se prisetila kako je videla da joj je ruka otkinuta, ali da to jednostavno nije prihvatila.

- To je tako bolelo, ja ne znam da objasnim tu vrstu bola. A onda neprihvatanje, ja vidim ruku tamo, a vidim je i ovde. Ja smatram da je moja ruka samo negde iza. Ja je negde iza vidim, a ustvari je nema. I, tada shvatiš zapravo šta ti je najvažnija stvar na svetu. Tada sam pomislila da se mami nisam zahvalila... Dok sam ležala, u međuvremenu je meni samo jedna devojka prišla a ja sam vikala ljudima da zovu hitnu pomoć… - ispričala je Dea.

Foto: printscreen instagram/deadjurdjevic_official

Setila se da se nija zahvalila majci i da nije poljubila emotivnog partnera... Mladen i Dea

Dea otkriva i šta nije uradila neposredno pred nesreću koja joj se dogodila 7. februara 2019. godine.

- Dok sam ležala na ulici, razmišljala sam da se nisam mami dovoljno zahvalila što je ceo život posvetila meni, što, to možeš da kažeš svaki dan, hvala ti na svemu, što mora to kad se opršataš... Tad mi je bilo žao što Mladena nisam poljubila kad sam krenula nego smo samo rekli vidimo se na poslu. Od tog 7. febrauara 2019. nisam izašla iz stana a da ga nisam poljubila. Razmišljala sam i zašto se sa bakom nisam čula veče pre. Ja nju zovem svako veče, ali to veče pre nezgode je nisam pozvala ne znam iz kog razloga. I onda shvatiš šta je važno – ispričala je Dea Đurđević u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija