• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

24.10.2022

08:05

Pevačica planira svadbu!? Sara Jo progovorila o dečku, pa otkrila ovo!

Instagram

Estrada

Pevačica planira svadbu!? Sara Jo progovorila o dečku, pa otkrila ovo!

Podeli vest

Pevačica Sara Jo je ispričala kakav odnos ima sa svojim dečkom, plesačem Žigom Sotlarom. Atraktivna brineta otkrila je kako rešavaju nesuglasice i kada će stati na ludi kamen

Pevačica Sara Jovanović već neko vreme uživa u ljubavi sa dečkom Zigom Soltarom, ali još uvek ne planira svadbu iako je jako zadovoljna njihovim odnosom.

Moram priznati da je ovaj odnos baš zdrav. Čak i kada ima nesuglasica, rešava se na zdrav način, to je jedna od boljih strana ovog odnosa, ta komunikacija i razumevanje", rekla je Sara, pa progovorila o venčanju:

Foto: Foto: Aleksandar Čavić, Banja Luka Fest

Sara i dečko

Godinama mi govore da ne razmišljam kada objavljujem stvari, da se prepustim. Tog dana mi je prvo palo na pamet da stavim Sara So, zbunila sam i svoje prijatelje, zumirali su sliku da vide prsten. Nisam sigurna da treba da se prepuštam. Ne mislim da ću se udati u bliskoj budućnosti, ima vremena - zaključila je Sara. 

Foto: FOTO: Luka Bošković

Sara Jo



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija