• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

09.11.2022

09:15

ANA I RASTA RATUJU ZBOG BUBE I DŽALE! Bivši supružnici se posvađali na krv i na nož!

printscreen

Estrada

ANA I RASTA RATUJU ZBOG BUBE I DŽALE! Bivši supružnici se posvađali na krv i na nož!

Podeli vest

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta žestoko su zaratili zbog bosanskih repera Bube i Džale, saznaje Informer

Bivši supružnici su se posvađali i izvređali jer je pevačica odlučila da na novom albumu sarađuje sa dvojcem iz Sarajeva.

Foto: ATAIMAGES

Pukla tikva... Rasta i Ana

Pevačica nam je potvrdila da ju je tokom burne rasprave Rasta čak optužio da je loša majka njihovoj petogodišnjoj ćerki Tari.

Oplela po bivšem

- Dosta mi je da mi stalno govori kako nisam dobra majka. Vreme je da se jednom stavi tačka na "velikog tatu", gospodina Rastu! Više mi ga je pun ku*ac! Uskoro će cela Srbija da sazna ko je i šta on, ali i ko sam ja. Ovaj "veliki otac" moraće da snosi posledice za sva zlodela koja je učinio meni i Tari - izjavila je Nikolićeva neposredno posle svađe s bivšim mužem.
Kako saznajemo, cela frka počela je zbog pevačicine promene planova u vezi s novim albumom.
- Rasta i Ana su se dogovorili da joj on napiše nove pesme kako ih ne bi plaćala! Međutim, nedavno joj je rekao da nema vremena i da će se baciti na posao tek kad završi svoj album. Nju je to iznerviralo, pa je odmah kontaktirala s Bubom Korelijem i Džala Bratom, koji su pristali da sarađuju s njom. Kad je čuo za to, Rasta je poludeo! - priča izvor za Informer i dodaje da je Đurić u sukobu s reperima iz Sarajeva:
- Stefan je sarađivao sa Bubom i Jalom, ali se to okončalo žestokom svađom, na ivici fizičkog obračuna. Zato smatra da Ana ne treba da ima nikakav kontakt s njima, a kamoli da im plaća za pesme! Pozvao ju je i žestoko su se posvađali! Rekla mu je da je zavlači mesecima, a on njoj da mu vrši pritisak bez razloga i da ga je izdala - priča naš sagovornik i dodaje da su zatim počeli da se raspravljaju i oko petogodišnje ćerke:
- Rekao joj je: "Ne umeš sama da se snađeš oko Tare, već su ti potrebne tri dadilje!" Ana je tada poludela i spustila mu slušalicu.

Foto: Informer

Besna kao ris... Ana Nikolić
Nema komentar

Rasta nije želeo da priča o sukobu sa bivšom, već je kratko poručio:
- Ana i ja smo u kontaktu koliko je potrebno oko deteta. Na sve drugo nemam komentar niti ću se oglašavati tim povodom.
Ljubavna romansa pevačice i repera počela je tokom zajedničke saradnje, a krajem jula 2016. su se venčali. Ubrzo su dobili ćerku Taru, ali su se nakon samo godinu i po dana braka razveli.
 

Ana: Uništila sam mu
auto od 100.000 evra

 

Ana Nikolić priznala je da je Rasti uništila automobil od 100.000 evra tokom jedne svađe.
- Iznervirao me je jer nije hteo da mi se javi na telefon, pa sam u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Bila sam ozbiljno "u flaši". Na Rastinom novom "mercedesu" od 100.000 evra sam ključevima napisala: "Ja sam, pi*ko, Ana!" Šteta je bila 5.000 evra. Sje*ala sam mu ceo auto - ispričala je pevačica.

 

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija