• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

08.12.2022

08:00

FOLKERI OTKRILI INTIMNE DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE!  Đaniju najkraći se*s trajao minut, Darku najduži 15!

printscreen

Estrada

FOLKERI OTKRILI INTIMNE DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE! Đaniju najkraći se*s trajao minut, Darku najduži 15!

Podeli vest

Radiša Trajković Đani i Darko Lazić otkrili su koliko im je trajao najkraći, a koliko najduži seks! Folkeri su bez blama priznali ono što mnogi muškarci ne bi.

Đani je u emisiji "Amidži šou" prvi probio led.

- Najkraći seks mi je trajao samo minut - rekao je Trajković i dobio aplauz publike.
Ohrabren odgovorom svog kolege, Lazić je kao iz topa otkrio koliko je trajao njegov najduži seks.

- Najduže je bilo 15 minuta. Nema ni potrebe da bude duže - ispričao je Darko, koji se pet meseci zabavlja sa fitnes-instruktorkom Katarinom.

Prava ljubav
Kaću mnogo volim, konačno sam srećan. Ne bih se vratio ni Ani, ni Marini
Darko Lazić

- Ona je moja prva ljubav! Zabavljali smo se pre 14 godina, ali je nikad nisam zaboravio. S vremena na vreme smo bili u kontaktu, a sada smo ponovo zajedno. Srećan sam i zaljubljen. Sa njom mi je najlepše, ne bih se vratio nijednoj bivšoj - rekao je folker, koji iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić sina Alekseja.

Lazić ne krije da želi još dece i da sa Kaćom planira proširenje porodice.

- Ona nije trudna, kao što se priča, ali svakako želimo da imamo decu.
 

Đani: Nikad ne bih ostavio Slađu

Đani je rekao da bi ga supruga Slađa isprebijala kada bi samo i pomislio da je ostavi.

- Iznabadala bi me kada bih joj rekao da hoću da se razvedem. A i šta sad ima da se razvodim kada to nisam učinio za 27 godina, koliko smo u braku? Ako do sada nisam, neću nikad - ispričao je pevač. 

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija