• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

11.12.2022

13:22

LJUPKA STEVIĆ POKRADENA! Pevačici oteli 5.000 evra!

Dejan Milićević

Estrada

LJUPKA STEVIĆ POKRADENA! Pevačici oteli 5.000 evra!

Podeli vest

Popularnoj pevačici Ljupki Stević na svadbi koju je radila sa svojim kolegama estradnim umetnicama u Torinu, dečaci su oteli 5.000 evra iz ruke koji su pobegli, pa je ostala bez honorara.

Naime, atraktivna crnka je otkrila da su na veselju ona i njene kolege Darko Lazić, Šaban Šaulić i Snežana Đurišić dobili puno bakšiša, ali da bend i ona na kraju nisu uzeli ni dinara jer im se desio incident na samom veselju.

Foto: Dejan Milićević

Ljupka Stević

Doživela sam da, dok pevam pesmu, u jednoj ruci držim 5.000 evra i u tom trenutku prođu klinci i otmu mi sve i odnesu napolje. Ko zna koliko su para odneli tada. Bila sam na veselju s pokojnim Šabanom, Snežanom Đurišić i Darkom Lazićem.  Bilo je dosta pevača, a dok se svi isplate, šta ostane na kraju? To su mnogo manje sume - prisetila se Ljupka i poručila da je oduvek imala podršku najbližih da krene putem estrade.

Foto: Dejan Milićević

Ljupka Stević

- Moji roditelji nisu hteli da se mučim i radim samo u svom kraju veselja, kao lokalna pevačica. Hteli su više za mene i, naravno, da su bili ponosni na to što sam želela da budem popularna mnogo šire. Išla sam ka tome da manje radim, a da dobro zarađujem. Ocu sam brojala pare kad se vrati sa svirke. Ostavio je štos para u sobi, ja uđem i brojim sve, prebacujem u marke da vidim koliko je zaradio - rekla je pevačica koja tvrdi da se ne druži s mnogo ljudi s estrade jer gleda isključivo svoja posla.

Foto: Dejan Milićević

Ljupka Stević

- Ne družim se mnogo s ljudima s estrade jer me ne zanima šta se u njihovim životima dešava. Vodim sasvim drugačiji život u odnosu na mnoge koji su javne ličnosti. Postoji nekoliko osoba, nekoliko pevača, s kojima sam bliska i to je sve. Cela estrada je puna budaletina. Mnogo je ludaka i to je istina. Više me nerviraju muškarci na estradi, ali i kod mene privatno koji su mi bliski jer se nekad duže sređuju od žena. - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija