• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2022

08:59

KSENIJA MU JE BILA SESTRA! Znate li ko je brat pokojne pevačice, vole ga od Vardara do Triglava posvetio joj je pesmu!?

Estrada

KSENIJA MU JE BILA SESTRA! Znate li ko je brat pokojne pevačice, vole ga od Vardara do Triglava posvetio joj je pesmu!?

Podeli vest

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godina kada ju je u njenom stanu usmrtio tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda.

Pokojna Ksenija uvek je bila vedra i nasmejana, a detalji iz njenog života i danas se prepričavaju. Ipak, malo ko zna joj je pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža brat od strica.

Nakon njene smrti, Baja je Kseniji posvetio veoma emotivnu pesmu pod nazivom "Spavaj kraljice".

- U mome srcu si uvek imala posebno mesto, nikome nisam dao protiv tebe da kaže nešto. Bila si jaka žena, koje se zveri plaše, samo smo ja i ti proslavili Pajčine naše. Bila si jaka žena, uvek si bila u pravu, jednom sam priznao sebi, ličiš na baba Savu. Spavaj, kraljice, spavaj, spavaj kraljice, ti spavaj, kraljice moja, neka te čuvaju anđeli - glase stihovi pesme.

Foto: Youtube printscreen/Ksenija Pajčin

Ksenija sa Filipom Kapisodom

Ksenijin rođak Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, otkrio je da mu je teško da peva pesmu koju je posvetio njoj, te da je zato nikada nije snimio.

- To je negde uživo snimljeno. Malo mi je teže da pevam nešto što me boli. Bežim od toga i čuvam to u sebi. Ja možda nisam voleo ni tada da to neko snimi i objavi. To je moje, to je Pajčinovo, naše. Ne mogu ja to, treba želudac za to. Ja sam emotivan i to drugačije doživljavam - rekao je Baja svojevremeno u jednoj emisiji.

Podsetimo, Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Svoju karijeru započela je kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe "Dak" i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Baja Mali Knindža je brat Ksenije Pajčin

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog
Društvo

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog

Hrvatska Agencija za lekove i medicinske proizvode (HALMED) obavestila je o povlačenju serije leka Rudakol 200 mg tvrde kapsule sa produženim oslobađanjem zbog osnova sumnje na nedostatak kvaliteta u vezi sa rezultatom koji je van granica specifikacije tokom ispitivanja stabilnosti parametra oslobađanja aktivne supstance.

28.05.2024

16:40

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola
Društvo

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola

U okviru „Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola“, koji je Ministarstvo zdravlja pokrenulo 2018. godine, danas će 100 najboljih diplomaca državnih medicinskih fakulteta (Priština, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Beograd) dobiti posao u nekoj od zdravstvenih ustanova i priliku za stručno usavršavanje, kroz besplatnu specijalizaciju i doktorske studije.

28.05.2024

15:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija