• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2022

13:23

PORUKE POZNATIH PREPLAVILE MREŽE! Poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, a jedna posebno privlači pažnju NAPISAO JE ĐOLE BALAŠEVIĆ!

printscreen/reuters

Estrada

PORUKE POZNATIH PREPLAVILE MREŽE! Poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, a jedna posebno privlači pažnju NAPISAO JE ĐOLE BALAŠEVIĆ!

Podeli vest

Legendarni Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini nakon što je izgubio bitku sa opakom bolešću. Od njega su se oprostili brojni velikani iz sveta fudbala i sporta, ali i mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade i muzike.

Porodica Balašević oglasila se povodom odlaska slavnog fudbalera.

- Šta da ti kažem, Sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u llok. Od tad znam s kim imam posla... I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo... Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu "tvoju bolest", zato što sam znao da to nikad ne može biti "tvoja" bolest, i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest, i ništa više... A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće ponovo vidim sa plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali poznaćeš me već. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog matorog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal... Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, i ni nećeš, bez brige... Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao "zaustavno vreme", ništa više... Ð. Poruka Prijatelju dana 11.12.2019. - pisalo je u objavi Olivere Balašević, dok je na sledećem storiju napisala:

Foto: printscreen

- Siniša Mihajlović ,1969-, Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao "zaustavno vreme" ništa više... 

Foto: printscreen

Aleksa Balašević je napisao:

- Olujno je tamo gore... Gde VAS nije puno stiglo... Verni naš prijatelju, volimo te zauvek... Siniša Mihajlović R.I.P

Foto: printscreen

Ubrzo je saučešće porodici uputili i glumci Dragan Bjelogrlić, Srđan Timarov i Gordan Kičić.

 

 

Voditeljka Dragana Katić objavila je Mihajlovićevu sliku iz perioda kada je nosio dres „Crvene Zvezde“.

- Nije fer - kratko je napisala Dragana.

 

 

- Iz poštovanja prema preminuloj legendi i prijatelju Siniši Mihajloviću odlažemo premijeru pesme i hvala svima na razumevanju - poručio je harmonikaš Aleksandar Sofrinijević.

Jelena Karleuša se samo kratko oglasila, „Zbogom Siniša i hvala za sve“, stoji u opisu.

Među njima i pevači Sloba Radanović i Nikola Rokvić.

 

 

- Au, ne mogu da verujem. Prvi dres koji sam dobio u životu je upravo ovaj. Bilo je taj ili nijedan. Ulepšao si nam detinjstvo. Svi u kraju smo dizali kragnu i hteli da izvodimo slobodnjake kao Siniša Mihajlović! Počivaj u miru legendo nad legendama - napisao je Sloba.

Foto: printscreen

"S Bogom maestro! Hvala za svu umetnost, snagu i lepotu!"

Pevačica Ana Sević se oglasila na društvenim mrežama i oprostila se od velikog fudbalera potresnim rečima

- Počivaj u miru dragi Siniša, iskreno saučešće porodici!

Foto: printscreen

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija