• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

26.12.2022

19:03

TAMARA MILUTINOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN!? Pevačica progovorila o deci i muškarcu koji je osvojio njeno srce!

Estrada

TAMARA MILUTINOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN!? Pevačica progovorila o deci i muškarcu koji je osvojio njeno srce!

Podeli vest

Popularna pevačica Tamara Milutinović otkrila je da je spremna da stane na ludi kamen, pa je priznala da je u srećnom ljubavnom odnosu i da joj je proradio materinski instikt.

Atraktivna brineta ističe da je teško uskladiti poslovne obaveze i idilični porodični odnos, ali da je uz dobru organizaciju sve moguće, pa je na pitanje o udaji istakla da nije isključeno da će uskoro odlučiti za taj korak. 

Foto: Novak Đurović

Tamara spremna za udaju

Pa, ne znam, trebalo bi – prokomentarisala je ona, nakon čega se nametnulo i pitanje vezano za osnivanje porodice.

Foto: HIT dodatak/informer

Tamara spremna za udaju

Pevačica je priznala da joj je još odavno "proradio" majčinski instinkt.

- Rodio se još odavno. Kad sam upoznala osobu za koju smatram da može da bude otac moje dece - zaključila je Tamara Milutinović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija