• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

28.12.2022

23:16

LAĆA JE RADIO NA BEBI!? Hteo je je Futu da obraduje unučetom!

Foto Prntscreen youtube

Estrada

LAĆA JE RADIO NA BEBI!? Hteo je je Futu da obraduje unučetom!

Podeli vest

Milan Laća Radulović po svaku cenu je želeo da se ostvari kao roditelj, pa je uz veliku podršku svog oca Aleksandra Radulovića Fute i svoje dobre prijateljice planirao da postane otac u 2023. godini.

Iznenadna smrt u Izraelu, mladog tekstopisca je sprečila u toj nameri, te mu je ovo ostala poslednja i najveća neostvarena želja.

Tekstopisac je duže vreme bio depresivan, jer nije mogao da prihvati gubitak majke, čuvene Marine Tucaković.

Milan Laća Radulović se pre izvesnog vremena sa svojom prijateljicom, koja je prisustvovala i njegovom poslednjem ispraćaju na Novom groblju, dogovorio o svim detaljima kako bi mu ona rodila dete.

Foto: Foto Prntscreen youtube

Milan

On je ovaj proces planirao već duže vreme, a ovom pitanju je hteo da se u potpunosti posveti po povratku s puta u Izrael, s kog se nikad nije vratio.

U njegovoj želji da dobije naslednika ili naslednicu apsolutno ga je podržao i njegov otac Futa, koji se posebno radovao što će postati deda, dok je samu Laćinu drugaricu u razgovorima s bliskim osobama nazivao "majkom Radulovića".

Koliko je bio posvećen ovoj želji, pokazuje i činjenica da Laća ništa nije hteo da prepusti slučaju, pa se o ovom pitanju konsultovao i sa astrologom, koji mu je rekao koji je najbolji termin za začeće bebe.

- Laća nikad nije krio da želi da se ostvari kao otac. To mu je bila najveća želja, koja, nažalost, nikad neće biti ostvarena. On se o svemu dogovorio sa svojom drugaricom, koja je želela da iznese tu trudnoću i da mu podari bebu. To mu je bio prioritet za 2023. godinu. Hteo je da ceo proces prođe savršeno, pa se čak konsultovao sa astrologom, koji mu je savetovao koji je najbolji deo godine za začeće deteta - kaže naš izvor i dodaje:

Foto: Printscreen

Milan

- Od samog početka je imao podršku i svog oca Fute, koji je odmah aminovao njegovu odluku. Bio je oduševljen njegovim izborom drugarice za surogat majku, a u razgovorima s bliskim osobama nazivao ju je "majkom Radulovića". Nesrećni Futa se jako radovao što će dobiti unuče i što će se u porodici Radulović nešto lepo desiti i da će se na ovaj način nastaviti njihova loza. Ipak, tragedija u Izraelu je sve ove planove uništila, te je Futi utoliko teže, što iza njegovog sina nije ostao niko ko će ga naslediti i što je on ostao apsolutno sam. Tuga! - navodi izvor za Kurir.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika
Društvo

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra "Zemun" četiri zdravstvena radnika obolela su od morbila, a kako je za potvrdila dr Slavica Maris, epidemiološkinja i načelnica Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje, oni su oboleli u periodu od 12. do 21. maja.

27.05.2024

15:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija