• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

31.12.2022

19:30

LJUPKA STEVIĆ OTKRIVA ŽELJE ZA 2023. Neću ljubav, HOĆU HIT!

Marko Đoković

Estrada

LJUPKA STEVIĆ OTKRIVA ŽELJE ZA 2023. Neću ljubav, HOĆU HIT!

Podeli vest

Ljupka Stević kaže da su joj se novogodišnje želje promenile.

Iako je ranijih godina uvek htela da nađe dečka, da se uda i postane majka, sada ima drugačije želje.

Foto: Marko Đoković

Ljupka Stević


- Sada hoću da bez opterećenja uđem u novu godinu i da se samo što više smejem. Verujem da će mi osmeh doneti samo dobro. Želje su mi se promenile... Imam ih mnogo, ali sve su vezane za karijeru. Najviše od svega želim hit! Više mi nisu prioriteti udaja i dete. Ako mi je suđeno, i to će mi se desiti - kaže pevačica, koja je specijalno za Informer snimila set provokativnih fotografija i svim čitaocima poželela sreću i zdravlje.

Prioriteti

Više mi nisu prioriteti udaja i dete. Ako mi je suđeno, i to će mi se desiti
Ljupka Stević

Naša sagovornica priča da će božićne praznike provesti u rodnom Kostolcu:
- Kao i svake godine, Božić slavim s porodicom. Idemo svi zajedno u crkvu, a najviše volim kada se okupimo na ručku. Mama uvek pripremi lepu trpezu, koje se uželim. Živim sama u Beogradu i nemam mnogo vremena za spremanje hrane. Jedna od novogodišnjih odluka mi je i da promenim način ishrane i da više sama kuvam.

Foto: Marko Đoković

Ljupka Stević



Šminka: Nikola Stjepović; Frizura: Boris Obreški


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija