• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Alo

02.01.2023

12:54

MILICA  JOKIĆ SPREMNA ZA UDAJU!? Svi detalji o pevačici i Dačićevom sinu!

Fotoilustracija/ATA Images

Estrada

MILICA JOKIĆ SPREMNA ZA UDAJU!? Svi detalji o pevačici i Dačićevom sinu!

Podeli vest

Ivica Dačić, potpredsednik Vlade, ministar spoljnih poslova i lider SPS-a, dao sa budućom snajkom, pevačicom Milicom Jokić, odgovarao je na privatna pitanja.

Oni su otkrili svoje planove, ali su bez dlake na jeziku odgovorili na sva pitanja koja intrigiraju javnost.

Ivice, kakva je snajka?

Foto: Foto: Toxic

 

- Odlična, ja sam prezadovoljan. Moja supruga Sanja, koja inače ne voli javne nastupe, najviše brine o našim pojavljivanjima. Do sada se sekirala samo za moja istupanja, a sada mora da vodi računa i o Milici i o Luki. Hvata se glavu, doživljava srčane i nervne udare. - Ivica Dačić. 

Da li je ona ujedno i vaš najveći kritičar?

- Jeste, zato što ona sve prati. Ja nemam ni vremena, a i ne volim sebe da gledam. Za mene je to samo jedan trenutak u vremenu koji prođe. Što bih se vraćao na ono što je prošlo. Jedino uvek pitam da li sam lep, pošto znam da pametan jesam (smeh).

Kako vidite godinu na izmaku?

- Profesionalno je bila obeležena promenom mog posla, i meni je pripalo Ministarstvo spoljnih poslova. U parlamentu je statično, a ovde je potpuno drugačije. Mislim da mi to politički više odgovara jer to i jeste više politička funkcija.

Foto: Fotoilustracija/ATA Images

Milica i Luka

Očekivalo se da diplomatija pripadne vama?

- Ja sam rekao predsedniku Vučiću da je najbolje da on odluči na kom bih mestu bio najkorisniji, a on je meni predložio da budem ministar spoljnih poslova još 2014. godine kada je postao premijer.

Milice, čini se da si zbog veze s Lukom postala popularnija?

Sigurno da ima i toga, jer je ljudima zanimljivo to što smo u vezi. - kaže Milica.

Foto: printscreen

Ivica o Milici

- Luka će vam reći da je sve njegova zasluga (smeh). Verujem da je doprinelo interesantnosti jer se mediji bave tom temom, ali Miličino pevanje je samo po sebi toliko kvalitetno i moralo je da naiđe na dobar odjek. - kaže Ivica. 

Ko kod kuće više peva?

Samostalno nastupamo u toaletu (smeh). Šalu na stranu, mi smo jedna raspevana porodica. Jedino još nisam suprugu nagovorio da pusti glas. Andrea, moja ćerka, peva fantastično, ali ona ima potpuno drugačija interesovanja. Voli zabavnu i stranu muziku, za razliku od Luke koji od malih nogu sluša samo narodnu.- kaže Iviica. 

Ivica je poželeo da postaneš Dačić. Da li i ti želiš isto?

Foto: Privatna arhiva

 

- Luka i ja smo skoro dve godine zajedno, lepo nam je i volimo se, ali smatram da smo još uvek mladi (smeh) - kaže Milica. 

- Milica puni 22 godine uskoro, a moja žena se za mene udala kad je imala 20. Inače, moja supruga Milicu najviše voli i uvek je na njenoj strani kada se njih dvoje sporečkaju. To je jedna čelična koalicija. - tvrdi Ivica Dačić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JOVANA JEREMIĆ ULAZI U ZADRUGU!
Estrada

JOVANA JEREMIĆ ULAZI U ZADRUGU!

Posle spektakularnog dočeka Nove godine i reprize, koja je oborila sve rekorde gledanosti, ove noći zadrugare očekuje neverovatan pokon Velikog šefa.

02.01.2023

12:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija