• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer/D.S.

04.01.2023

19:10

SEMIR PRETIO SILOVANJEM I UBIJANJEM SRPSKE DECE, A SAD PEVA U "ZVEZDAMA GRANDA"! Džankovića dočekali uz ovacije - BRZO ZABORAVLJAMO!

Printscreen/Instagram

Estrada

SEMIR PRETIO SILOVANJEM I UBIJANJEM SRPSKE DECE, A SAD PEVA U "ZVEZDAMA GRANDA"! Džankovića dočekali uz ovacije - BRZO ZABORAVLJAMO!

Podeli vest

Pevač Semir Džanković, koji je diskvalifikovan iz rijalitija "Farma" zbog nasrtanja nožem na pevačicu Maju Nikolić, pretnji da će joj silovati decu, kao i nasilja nad starletom Tamarom Đurić, trenutno se takmiči u "Zvezdama Granda"

Bivši učesnik rijalitija "Farma", Semir Džanković iz Novog Pazara, pojavio se u najnovijoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koja je emitovana preksinoć, pa je oberučke prihvaćen od članova žirija i publike, iako je sa imanja u Lisoviću bio diskvalifikovan zbog psovanja srpske dece i širenja mržnje prema Srbima. Ipak, dosta je onih koji su ostali iznenađeni zbog komentara članova žirija s obzirom na to da je Semir nizao skandale tokom učešća na "Farmi 6", kada je, pored nacionalističkih ispada, pretnji i psovki, ušao u vezu sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, navodno dok se takmičio u "Pinkovim zvezdama" i kada je bio oženjen.

Naime, Džanković je po završetku nastupa insistirao da uđe u tim Svetlane Cece Ražnatović, koja je pristala da mu bude mentor, a onda je objasnila da je oduvek volela kako peva. 

Foto: Printscreen/Instagram

Semir Džanković

- Mi smo stari poznanici, još iz jednog drugog takmičenja na Pinku. Semir je bio u "Pinkovim zvezdama". Bila sam mu velika podrška tada, jer mi se uvek sviđalo kako peva. Enis i on su moja krvna grupa, potpuno po boji glasa i načinu pevanja. Od mene sve čestitke i imaš apsolutnu podršku. Sećam se kako je pevao već tada u "Pinkovim zvezdama", ali je Saša Popović bio gluv da prepozna njegov talenat. Ja se uvek borim za Novopazarce, to je opšte poznato - prokomentarisala je Ražnatovićka, a pohvalnim komentarima obasipali su ga i ostali članovi žirija.

Dragan Stojković Bosanac pravio se kao da ne poznaje Semira iz rijaliti-programa i prethodnih takmičenja u kojima je bio, pa mu je dao vetar u leđa da nastavi u smeru u kojem je krenuo.

Foto: Public

Semir Džanković

- Ja se, pravo da ti kažem, ne sećam da si se ti ikada igde takmičio. Imam utisak da te poznajem pet sezona. Gledao sam "Pinkove zvezde" zbog Cece, kandidata se ne sećam. Semir je meni odličan i samo treba da nastavi da se bori. Konačno je došao na pravo mesto - pričao je kompozitor.

Foto: printscreen

Semir Džanković je učestvovao u rijaliti šou programu "Farma"

Podsećamo, do skandala i fizičkog obračuna došlo je kada je Semir na "Farmi 6" nožem nasrnuo na pevačicu Maju Nikolić. Ona je pevala pesmu "Tamo daleko", a potom i himnu "Bože pravde", što je Semira izbacilo iz takta, jer je smatrao da ga namerno provocira. Te je počeo da divlja i preti da će joj "je*ati decu i ubiti na mestu". Dok je Nikolićka pevala, on je uzvikivao "Alahu ekber" (što u bukvalnom smislu znači "Bog je najveći", a što je obično povik koji se koristi u verskom ratu džihadu). Tad se priključila starleta Tamara Đurić, koja je stala na stranu Nikolićke i osudila Džankovića, rekavši mu da može da "je*e svoju decu, a ne srpsku", zbog čega ju je pevač udario i napustio "Farmu". Zbog cele situacije Semir se povukao iz javnosti , ali je nastavio da se bavi muzikom, pa je okušao sreću kod Saše Popovića u "Zvezdama Granda".

Posle incidenta, kako se tada pisalo, protiv Džankovića su navodno podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje i pretnji ubistvom farmerima.

Maja Nikolić je prokomentarisala Semirovo učešće u takmičenju, kao i skandal u kojem se našla 2015. godine, a ona je poručila da Džanković nikada više sebi ne treba da dozvoli nacionalizam, nasilje i pretnje.

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Maja Nikolić, pevačica

- Nisam imala pojma da je Semir u takmičenju jer sam na putu. Kada se sve to desilo na "Farmi" samo se Tamara ponela muški i stala u moju zaštitu. Patriota sam, ali nikada nikoga tako ne bih provocirala. Semira je produkcija s pravom diskvalifikovala. Nadam se da nikada više neće sebi da dopusti takav kiks - rekla je pevačica za Srpski Telegraf.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 1 godinu

Ma glasajte za tog olosa jer se bojite da u Pazaru ne izgubite tezge - duse prodate ! Oni nas kamenom a mi njih hlebom - isto vazi i za Hrvate - ma mars bre stoko !

Gromovnik

pre 1 godinu

Semire bilo bi dobro da ideš odakle si došao. Sram te bilo. Našoj deci pretiš silovanjem, a došao si ovde da pevaš. Sikter more!

Patriota

pre 1 godinu

Beogradska govna su uvek za sitne novce prodavali i svoju mamu i drzavu. Ovaj pazarac je ogledalo svih muslimana iz tog kraja .

Boki

pre 1 godinu

ZATO SE NAMA TAKO I DESAVA STO BRZO ORASTAMO A IZGLEDA JOS BRZE ZABORAVLJAMO. KAD NEPRIJETELJ VIDI DA SI SE POVUKAO ONNAOAD JOS ZESCE. ZBOG TOGA TREBA BITI ISTRJAN I CVRST U SVAKOM STAVI A POSEBNO U OD OSU MA NAROD I DRZAVU. KOME.OV A SRVIJA NIJE PO VOLJI SIROKO MU POLJE, PASOS U RUKE I DOVIDJENJA PA NAVIJAJ ZA BAJERN ILI RAPID.

Gorana

pre 1 godinu

Strašno… Farma, parovi, i sve te gluposti… ja još uvek ne mogu da verujem čime se običan čovek bavi.. ne mogu da verujem šta 70% i više gleda! Samo vi glasajte za ovakve, baš smo daleko stigli sa tom tolerancijom…

Malkolm

pre 1 godinu

Ako neko ovde siri mrznju onda si to ti. Ti koji si napisao ovaj tekst. Ako je opsovao Maji dete to ne znaci da psuje srpsku decu. Kao i obicno sirite mrznju i postali ste poznati po tome. Dodajte jos kako je psovao Putina i Milosevica.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija