• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2023

17:19

PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA - Izgubila život posle borbe sa retkom bolešću!

rtrs photo

Estrada

PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA - Izgubila život posle borbe sa retkom bolešću!

Podeli vest

Influenserka Elena Huelva iz Sevilje preminula je u 21. godini nakon šestogodišnje borbe s retkim oblikom raka kostiju

Elena je svoju borbu za život redovno dokumentovala na društvenim mrežama, a sudeći po njenim objavama, do poslednjeg trenutrka nije odustajala, lavovski se boreći.

Osmeh lica nije skidala ni kad je bilo najteže.

Ona je početkom decembra objavila snimak u kom je svojim pratiocima otkrila da se njeno stanje naglo pogoršalo.

- Našli su još metastaza u mom dušniku, što je veoma opasno, kao što znate, jer tako dišemo. Nema potrebe da govorim mnogo. Šta god da se desi, znam da moj život nije bio uzaludan jer sam se borila i postigla sam ono što želim, da podignem svest o ovoj bolesti. Želim da bude jasno da sam već pobedila. Uz svu ljubav i ljude koje imam pored sebe, već sam pobedila. Na kraju krajeva, život je življenje i stvaranje uspomena sa ljudima, a ja imam mnogo dobrih uspomena sa mnogo divnih ljudi i mnogo drugih stvari. Želela bih da vam se zahvalim za svu ljubav koju ste mi uvek pružali. Volim vas - rekla je Elena tom prilikom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija