• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

11.01.2023

19:48 >> 21:46

(VIDEO) LUNA I MARKO ZA INFORMER.RS PROGOVORILI O PRINOVI! On bi voleo sina, a ona.. Jedna želja za prošlu godinu im je ostala neostvarena!

Instagram/printskrin

Estrada

(VIDEO) LUNA I MARKO ZA INFORMER.RS PROGOVORILI O PRINOVI! On bi voleo sina, a ona.. Jedna želja za prošlu godinu im je ostala neostvarena!

Podeli vest

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković u intervju za Informer odgovorili na sva pitanja koja intrigiraju javnost, pa su se dotakli svih lepih i manje lepih događaja koji su obeleželi 2022. godinu.

Pobednica najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" otkrila je da je sve iznenadila njena odluka da snimi spot i pesmu.

Pesma je za kratak vremenski period postala veliki hit, koliko si vremena i energije uložila u projekat?

- Niko nije očekovao da to izbacimo, ta pesma mi se na prvo slušanje svidela, a snimila sam je pre tri godine. Odpevala sam je u cugu, svi su bili oduševljeni. Spot je ludilo, nije bitno koliko sam novca uložila, bitno je da je dobra energija i ekipa bila na setu. Bilo je zabavno, a kod nas uvek ima pehova. 

Foto: HIT dodatak/informer

 

Da li je tvoja nova pesma poklon za vaše fanove?

- Da to je poklon za Novu godinu za sve ljude koji vole mene i Marka. Znam da je želja mojim fanovima da ja snimim spot i pesmu, a šlag na torti je bio Marko u spotu, jer to niko nije očekivao. Ovo je znak zahvalnosti za sve ljude koje nas podržavaju, ne volim da ih nazovem fanovima. Hvala im od srca, bez njih ne bi sve ovo ostvarili.

Kako se Marko snašao u ulozi manekena?

- Mislim da nisam mogla boljeg manekena od njega da nađem! - kaže Luna Đogani.

- Meni je to najbolji deo spota gde se ja nalazim, generalno je najbolji u spotu, neću biti lažno skroman. Spot je savršen, prelepi su kadrovi, a poslednji deo je baš pravi.- rekao je Marko Miljković.

Foto: HIT dodatak/informer

 

Da li možemo od tebe Marko da očekujemo da postaneš pevač?

- Mislim da bi to bio ozbiljan šok, a ne iznenađenje. Bolele bi uši ljude! - istakao je Miljković.

- Nije on ništa gori od mene, mislim da bi mogli da napravimo nešto i da napravimo neki duet, ali nećemo sada o tome, sve u svoje vreme. - istakla je Luna. 

Ko od vas dvoje više troši?

- Slični smo po tom pitanju. Ja sam možda u nekoj sveri veći potrošač od Lune, a ona je u nekoj drugoj i kada staviš to na vagu tu smo. Trošim na restorane i auto. -reako je Marko.

- Ja ne trošim uopšte, sve trošim na Miu ako ćemo da budemo iskreni, a na sebe najmanje. - rekla je pevačica.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kako vaspitavate ćerkicu, ko je dobar a ko loš policajac?

- Sve radimo u dogovoru, trudimo se da maksimalno sve izbalansiramo. Nismo previše strogi, a ni blagi sa nam sutra sedi na glavi. Jako smo slični, ako jedan grdi, onda i drugi to podržava.

Da li su Anabela i Gagi razmazili unuku?

- Oni ne daju da se ton povisi na Miu. Stalno govore, ona je beba, ona ne zna. To je normalno, kada se dobije unuče to je potpuno neka druga dimenzija, ogromna ljubav i ja im to ne zameram. Treba da je vole i čuvaju, a mi smo tu da ih usmeravamo. Oboje su opčinjeni sa njom, slabi su na nju. Zove ih baka i dedi. Drago mi je da imaju tako lep odnos.

Da li imate potrebu da se osamite i imate neko vreme samo za vas dvoje?

- Naravno da imamo koristimo ga da maksimalno uživamo sami! Imamo jednu ženu koja nam pričuva dete kada neko od naših ne može, ali to je samo na par sati. Više su to neke naše obaveze, nego uživanje.

Foto: Marko Đoković

 

Da li si sujeverna, da li si nošila crveni veš za još veću sreću u ljubavi?

- Nisam sujeverna, prvo to, a drugo ne treba meni veš za te stvari. I tu ću da se zaustavim, rećiću samo tri tačkice.

Da li vam je ostala neka neostvarena želja?

- Iskreno, radovali smo se jako toj drugoj trudnoći želeli smo da dobijemo drugo dete, ali opet kažem mladi smo, zadravi smo, pravi biće dece, nije nam sada bilo suđeno. Bog će dati da to bude sledeće godine, to je neka naša željica. Želimo da budemo što bolji ljudi, supružnici i roditelji, da smo što uspešniji i da smo zdravi. - rekla je Luna.

- Slažem se, ne moram da ponavljam. - zaključio je Marko.

Da li bi više voleo da dobijete dečaka ili devojčicu?

- Iskren da budem, voleo bih da to bude sin, ali ako bude ćerkica volećemo je, samo je bitno da bude živo i zdravo.

Koliko bi voleli da imate dece?

Foto: HIT dodatak/informer

 

- Voleleli bi da imao troje dece, to bi bila jedna simpatična banda, naravno ako ostanemo normalni posle drugog deteta, pošto nije lako odgajati decu.

Da li te popularnost promenila, da li ste se uobrazili?

- Nekad bih volela da me niko ne prepozna, ali ja sam ovaj put odabrala. Mislim da sam ostala ista i da se nisam promenila, uvek sam ostala ista i to mi je jako drago. Moji roditelji kada su bili najpopularniji devedesetih godina nisu dozvolili da ih slava i novac poremete, tako sam ja vaspitina. Treba ostati na zemlji, nikad ne znaš kada možeš da padneš. - kaže Luna.

Foto: Privatna arhiva

 

- Mnogo sam ponosan na moju ženu, kako lepo priča. - kaže Marko.

Da li planirate neki novi biznis da pokrenete?

- Voleli bi da imamo više vremena da se posvetimo sređivanju i radovima na našem placu, pa ko zna možda napravimo neke apartmane, a u svakom slučaju će to biti naša mala oaza mira van Beograda u kojioj ćemo uživati. Krivo mi je što nismo to realizovali ove godine, nadam se da će do one tamo biti. Nikad se kod nas ne zna, razmišljamo u tom smeru, ako može da se izda i sebe da izdržava što da ne.

Kako se slažu Anabela i Gagi?

- Ne slažu se! Nekada je bolje u životu nemati odnos, nego ga imati po svaku cenu i da bude tenzija i negativna energija. Mi njih dvoje ne spajamo još uvek, svako od njih ima svoj život. Nema tu mržnje, zle krvi ali su odlučili da nemaju spoj u nekom manjem pitanja. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 1 godinu

Mnogo govori o drustvu to sto se u pitanjima ignorise Markova porodica. Ako nisu poznati ondq ne postoje? Pita se za Luninu mamu tatu sestre a njegove nista. Bas ruzno

Nadica

pre 1 godinu

Ajde dosta sa ovom jahacicom , siptarskim slhamom i odronom ! Dosadni ste svaki dan sa tim djogajima , sta nam tu svaki dan drobite sta radi šiptarka u sred Beograda. DOSTA !!!!!!!!!! Bolje da proteraju tu odvratnu kopilanusu .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece
Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija