• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.01.2023

13:11

SAŠA MATIĆ ZAKAZAO DRUGU ARENU! Pevač doneo novu odluku, razlog neverovatan!

Kamarad produkcija

Estrada

SAŠA MATIĆ ZAKAZAO DRUGU ARENU! Pevač doneo novu odluku, razlog neverovatan!

Podeli vest

Pevač Saša Matić objavio je novu odluku, nakon što je rasprodao sve karte za koncert u najvećoj dvorani u Srbiji. On je, zbog velikog interesovanja, odlučio da iznenadi sve svoje fanove.

Posle pregovora i provera sa raspoloživim slobodnim terminima “Štark” Arene, Matić je  doneo odluku da otvori drugi koncertni dan. Ovo će sigurno za poklonike njegove muzike biti vest dana jer mnogi od njih nisu stigli da kupe karte za Dan žena, ali će već sutradan, 9. marta na istom mestu moći da uživaju u glasu ovog regionalno popularnog muzičara. Da se druženju od dva dana ne raduje samo publika, govori Saša Matić koji jedva čeka da zapeva oba dana.

Foto: Foto: Kamarad produkcija

Saša Matić


- Nema lepše vesti od te kada znam da se svi radujete druženju i pevanju sa mnom. Ja bolje prateće vokale od publike nemam i taj hor, meni je melem za uši. Mislim da ćemo koncertnu turneju “Dva života” najbolje krunisati sa dve Beogradske Arene. Nakon što su održane dve u Zagrebu i dve u Splitu, nekako je logičan sled okolnosti da ono najlepše ostavimo za kraj. Moji iz Kamarad produkcije tvrde da će obe večeri ljudi posebno da uživaju, a mi kao tim vas nikada nismo izneverili, tako da nećemo ni sada. Brojim dane i spemam repertoar, a od vas očekujem samo osmeh i da pustite glas - poručio je Matić za beogradske medije.

Foto: Foto: Kamarad produkcija

Pevač otvorio još jednu Arenu...


Nakon ova dve velika koncerta Sašu očekuju veliki broj drugih koncerata kojima će obeležiti ovo,  i te kako radno proleće. Inače, Saša će u okviru svoje turneje održati koncert u Kraljevu 02.marta, a potom 11.marta zajedno sa kolegomom Acom Pejovićem napraviti veliki koncert u Beču u hali Halman.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija