• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.01.2023

14:26

OKRENUO SE NA PETI I OTIŠAO, OSTAVIO ME S DECOM I BOLESNIM OCEM! Životna priča poznate voditeljke koju je napustio suprug u najtežim momentima, sve šokirala!

Insider/Novak Đurović

Estrada

OKRENUO SE NA PETI I OTIŠAO, OSTAVIO ME S DECOM I BOLESNIM OCEM! Životna priča poznate voditeljke koju je napustio suprug u najtežim momentima, sve šokirala!

Podeli vest

Voditeljka Milica Gacin koju gledamo u popularnoj emisiji "Slagalica", a koja je uvek sređena i dobro raspoložena, prošla je veoma teške životne trenutke kada ju je suprug napustio ostavivši je s dvoje male dece, malom platom i bolesnim ocem. Ona je nedavno ispričala u kakvoj se nezavidnoj situciji našla i kako se borila.

Milica je otkrila sve detalje razvoda koji joj je veoma teško pao i koji se dogodio u veoma teškim momentima za nju.

Foto: Printscreen You Tube/RTS

Milica Gacin

Ona je tada na svom Instagram profilu u jednom od svojih videa govorila o odnosu okoline prema ženama, a tom tada se osvrnula i na situaciju u kojoj se našla nakon razvoda od supruga, sa kojim ima ćerke Katju i Hanu.

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip -top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao - ispričala je iskreno Milica.

Našla se u lošoj situaciji jer je osim brige o ćerkama vodila brigu i o bolesnom ocu. Tada je shvatila da mora da skupi snagu da krene dalje.

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je voditeljka.

Milica Gacin je, inače, pre nekoliko godina u jednom od intervjua istakla da je sa svojim naslednicama uvek bila iskrena u potpunosti, te da ih uči da budu samostalne i jake mlade žene.

- Sigurna sam da su moje ćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti. Dozvoljavam da same prave svoje izbore, upravo zbog toga što imam veliko poverenje u njih i do sada ni u čemu nisu pogrešile. Ne kažnjavam ih, ne ucenjujem, ne vičem na njih, nikada ih nisam tukla, već ih podržavam, razumem i podstičem da postupaju u skladu sa svojim uverenjima. Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete - rekla je svojevremeno Milica za "Story".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija