• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.01.2023

21:24

KO DVE PIJANICE ISPRED SUPERMARKETA... Edita se oglasila povodom BRUTALNE tuče sa Indi, pevačica svima poručila samo jedno!

Insajder

Estrada

KO DVE PIJANICE ISPRED SUPERMARKETA... Edita se oglasila povodom BRUTALNE tuče sa Indi, pevačica svima poručila samo jedno!

Podeli vest

Pevačice i sestre, Edita i Indi Aradinović, brutalno su se potukle, a snimak njihovog okršaja zaprepastio je javnost. Edita je na Instagramu podelila objašnjenje šta se dogodilo.

Aradinovićeve su se po svemu sudeći potukle zbog mobilnog telefona, a nakon što je snimak njihovog obračuna postao viralan na internetu, oglasila se Indi.

Foto: Printscreen / Informer, Promo

Edita Aradinović i Indi Aradinović, pevačice

Nemam komentar povodom snimka koji je objavljen, sa Editom sam u odličnim odnosima - rekla je pevačica za tada za Informer.

Sada se povodom pomenutog skandala na društvenoj mreži Instagram oglasila i Edita, koja tvrdi da je između nje i Indi sve u redu.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Edite Aradinović

 

- Braćo i sestre, drugari i drugarice! Dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću, možda se do tada opet pobijemo al valjano, pošto smo ovde ko dve pijanice ispred super marketa. Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas bole pa*ka. Uživajte, volim vas - napisala je Edita na svom Instagram profilu.

Edita i Indi su po svemu sudeći zakopale ratne sekire, a kako je izgledala njihova tuča možete pogledati u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija