• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

01.02.2023

12:18

INDI POLICIJA ODUZELA DOZVOLU NA TRI MESECA! Posle tuče sa sestrom, Aradinovićeva ponovo u problemu!

Printscreen, Instagram

Estrada

INDI POLICIJA ODUZELA DOZVOLU NA TRI MESECA! Posle tuče sa sestrom, Aradinovićeva ponovo u problemu!

Podeli vest

Pevačica Indira Aradinović Indi jutros je zaustavljena od strane saobraćajne policije koja je utvrdila da ona kod sebe nema vozačku dozvolu.

Indi je, nakon tuče sa sestrom Editom Aradinović, sada u novom problemu jer ju je policija jutros zaustavila na Karaburmi, a ona kod sebe nije imala dozvolu jer joj je oduzeta. 

Foto: Instagram

Ni verenika, ni vozačke... Indi u problemu...

Protiv nje je napisana prekršajna prijava. Prema pisanjima medija, njoj je vozačka dozvola oduzeta na tri meseca.

Prema zakonu, za ovo delo je predviđena je kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 100.000 do 120.000 i 14 kaznenih poena. A uz ove mere ide i nova zabrana upravljanja vozilom od najmanje osam meseci.

Foto: printscreen instagram/indy_ara_indira

Oduzeta joj dozvola na tri meseca... Indi Aradinović

Podsetimo, prošle nedelje izbio je veliki skandal kada se u medijima pojavio snimak tuče sestara Indi i Edite Aradinović.

- Ne mogu da pričam o samom razlogu sukoba i okidaču za to. To je previše intimno. Odmah posle toga smo Edita i ja otišle na kafu, mama je bila s nama, izgrlila nas je i izljubila, rekla nam je da uvek budemo takve - rekla je Indi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija