• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

09.02.2023

12:20

KRISTINA RADENKOVIĆ SE OGLASILA NAKON ŠTO JE POLOMILA OBE RUKE! Voditeljka je doživela nezgodu na skijanju, sada je otkrila kako se oseća!

Zoran Sinko

Estrada

KRISTINA RADENKOVIĆ SE OGLASILA NAKON ŠTO JE POLOMILA OBE RUKE! Voditeljka je doživela nezgodu na skijanju, sada je otkrila kako se oseća!

Podeli vest

Novinarka i voditeljka Kristina Radenković je pre nekoliko nedeljapolomila oba ručna zgloba tokom skijanja u Francuskoj, a sada je u novom oglašavanju otkrila da se oseća dobro i da joj nije bila namera da se javnost uznemiri.

Kristina Radenković je navela da se, nakon preloma oba ručna zgloba tokom skijanja u Francuskoj, oporavlja i da se oseća dobro, kao i da se u medijima pojavila netačna informacija da se njeno stanje iskomplikovalo zbog greške lekara.

-Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene- navela je Kristina za Internet portal RTS-a.

Dodaje kako je bila odmah prevezena u hitnu pomoć i da su lekari već tada izrazili sumnju da će morati da operiše desni zglob, dok je na levom bio lakši prelom.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta 'Banjica' dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju- rekla je voditeljka RTS-ovih kvizova Slagalica i Stigni me ako znaš.

Istakla je da je zahvalna doktoru Nemanji Jovanoviću koji joj je, kako navodi, ulio sigurnost i poverenje.

Kristina je dodala da joj je žao što je informacija o njenoj povredi uznemirila javnost, pa je dobila veliki broj poruka podrške.

- Nije mi bila namera da to ode u javnost, da sam htela, oglasila bih se putem društvenih mreža-  napomenula je Kristina Radenković pa je navela da se sada oporavlja i da je zahvalna svojim kolegama i prijateljima koji su joj se našli kada joj je bilo teško i pružili joj podršku.

- Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega sa RTS-a. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno- rekla je Kristina za portal RTS-a.

Foto: printscreen instagram/krisradenkovic

 

Poručuje da se, uprkos oporavku od povrede, priprema za festival „Pesma za Evroviziju" koji će se 1, 2. i 4. marta emitovati na Radio-televiziji Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kraj dinastije Zidan u Madridu nakon 23 godine!
Fudbal

Kraj dinastije Zidan u Madridu nakon 23 godine!

Više od dve decenije prošlo je od kako je prvi iz porodice Zidan kročio na "Santijago Bernabeu", od tada sve od 30. juna uvek je makar jedan bio deo "kraljevskog kluba", ali odlaskom Tea i Elijaza - dinastija se završava.

28.05.2024

23:41

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31