• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

11.02.2023

07:20

"USKORO ĆU MOĆI DA KORISTIM RUKU" EKSKLUZIVNO! VODITELJKA OTVORILA DUŠU POSLE 22. INTERVENCIJE ŠAKE! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"USKORO ĆU MOĆI DA KORISTIM RUKU" EKSKLUZIVNO! VODITELJKA OTVORILA DUŠU POSLE 22. INTERVENCIJE ŠAKE! (VIDEO)

Podeli vest

- Jedva čekam da sama sebi vežem kosu, pre nego što sam otišla na operaciju, bojala sam se da se ne probudim na respiratoru. Operisana sam u sredu, a u petak sam vodila Jutarnji program - kaže Dea Đurđević

Dea Đurđević kaže da će posle četiri godine konačno moći da koristi levu ruku!

Voditeljka TV Pink je u sredu bila na 22. operaciji ruke i nada se potpunom oporavku za šest nedelja, što je ravno čudu! Ona će uskoro skinuti ortopedsko pomagalo koje nosi otkad je doživela stravičnu saobraćajku.

 Čeka je borba Naredne dve godine ću ići na terapije. Biće bolne, ali ću preživeti Dea Đurđević

 

Nju je 7. februara 2019. udario autobus i otkinuo joj ruku, koja joj je prišivena na VMA.

- Nadam se da je ovo bila poslednja operacija. Doktor Marko Bumbaširević mi je rekonstruisao šaku, koju ću napokon moći normalno da pomeram - priča Dea na početku razgovora za Informer i dodaje:

- Konačno ću moći sama da vežem kosu. Jedva čekam! To mi je dosad radio Mladen. Naučio je da mi napravi visoku i nisku punđu, ali više neće morati.

Trpi bolove Imam bolove i nerviraju me, ali mi rad pomaže da ne mislim na njih Dea Đurđević

Plašila se

Đurđevićeva ističe da je jedva smogla snage da ponovo legne na operacioni sto:

- Psihički nisam bila spremna za novu intervenciju. Odlazak u bolnicu mi je vraćao slike na 7. februar, kada sam doživela saobraćajku. Ali doktor je uspeo da me ubedi da će se sve dobro završiti. I zaista je sve ispalo kako treba. Pre nego što sam otišla na operaciju, bojala sam se da se ne probudim na respiratoru, nemoćna da ustanem i govorim. Ali nije bilo tako. Ležala sam jedan dan u bolnici.

Prijavljujem bahate vozače

Voditeljku nervira kada se ljudi parkiraju na mesto koje je predviđeno za osobe sa invaliditetom.

- I dalje ću fotografisati i postavljati na društvene mreže nesavesne vozače koji se bahato parkiraju na mesto za invalide. Zar stvarno neko želi da bude na mom mestu? Samo ja znam koliko mi je teško da izađem iz kola, a kamoli osobama koje su u kolicima.

Hrabra

Voditeljka se kući vratila u četvrtak, a već u petak vodila je Jutarnji program na TV Pink, i to punih pet sati. Iako je na malim ekranima bila nasmejana, Dea je trpela bolove.

- Nerviraju me bolovi, ali mi rad pomaže da ne mislim o tome. Pitala sam doktora da li da se odmah vratim na posao, rekao mi je da radim onako kako se osećam. Mladen, mama i baka nisu bili za to, ali ih nisam poslušala. Očigledno sam u isto vreme i hrabra i luda. Dovezla sam se sama na posao, a tako sam se i vratila kući zato što sebi stalno govorim: "Idemo dalje." Naredne dve godine ću ići na terapije. Biće bolne, ali ću preživeti - završava voditeljka.

Brojka: 30 godina ima Dea Đurđević 3 sata je trajala operacija Deine ruke. 

Muka mi je od ležanja!

Dea kaže da neće ležati u krevetu, već će u narednom periodu ići u duge šetnje sa partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem.

- Hoću da se krećem i družim sa ljudima! Muka mi je od ležanja i razmišljanja o tome koliko me boli. Zato ću dane provoditi sa Mlađom i mamom u prirodi.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija