• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/BlicS.S.

18.02.2023

14:14

CRVENA HALJINA I DUBOKI DEKOLTE! Milica Dabović poslala snažnu poruku!

printscreen

Estrada

CRVENA HALJINA I DUBOKI DEKOLTE! Milica Dabović poslala snažnu poruku!

Podeli vest

Proslavljena košarkašica Milica Dabović u jednom prestižnom restoranu je napravila proslavu povodom svog 41. rođendana, a kadrove i delić atmosfere sa iste podelila je sa fanovima na svom Instagramu.

Milica je slavila u izazovnoj crvenoj haljini sa dubokim dekolteom, koja je isticala njene atribute, te su sve oči bile uprte u slavljenicu.

Milica često voli da istakne svoje godine i uporedi ih sa svojim izgledom, budući da je njena figura i dalje besprekorna. Tako je i na proslavi ispozirala u uskoj crvenoj haljini do kolena, a najveću pažnju privukao je duboki dekolte.

Kako je u opisu ispod obajve sebe okarakterisala "hrabrom ženom", u nastavku opisala je ipak skrenula pažnju da "nikad nije gazila preko leševa".

Foto: printscreen

 

- Hrabre žene žive svoj život. One tačno i jasno znaju koje su njihove potrebe, želje, ciljevi, i ne prezaju da ih ostvare ni po koju cenu. To ne znači da one gaze preko leševa. To znači da one imaju entuzijazam, volju i strpljenje. Jer strpljenje je ključ kojim se penje na vrh. I naravno hrabrost. Ako ne smeš da sama doneseš odluku, bojiš se šta će svet reći, današnje društvo će te progutati. U jednom zalogaju - napisala je Milica Dabović na društvenim mrežama, uz fotografiju sebe u crvenoj haljini, sa balonima oko nje pa je dodala:

Foto: printscreen

 

-Hrabre žene su svesne svog izgleda, svojih mana i vrlina. One ne prekrivaju svoje nedostatke. Baš ih briga šta drugi misle, pričaju. Hrabro koračaju napred, korak po korak, ostavljajući druge u senci i da im se dive. Pa i da im zavide i mrze ih. Jer ko je ravnodušan na nečiji uspeh? Baš niko! Hrabre žene se ne plaše da izraze svoja osećanja, bila ona pozitivna ili negativna. I ako povrede nekog, pa šta? Život nije bajka. Mama nas je mazila i čuvala od zla kada smo bili deca. Sada si odrasla persona, shvatila si da je život nepravedan i da nema pošteđenih. Ovakve žene se neće ustručavati ni da pokažu svoju ljutnju, tugu i sreću. Za njih su osećanja normalna stvar, nema skrivanja iza zavese i guranje stvari pod tepih. Uhvati se u koštac sa životom, nepravdama, nedaćama i guraj napred. To je njihov moto, ono što ih izdvaja iz mase - dodala je bivša košarkašica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija