• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.02.2023

13:11

99 POSTO ŽENA BI ODUSTALO, ONA JE ODLUČILA DA SAČUVA TRUDNOĆU! Bojan Vasković priznao koliko je ponosan na suprugu Aleksandru!

Instagram/printscreen

Estrada

99 POSTO ŽENA BI ODUSTALO, ONA JE ODLUČILA DA SAČUVA TRUDNOĆU! Bojan Vasković priznao koliko je ponosan na suprugu Aleksandru!

Podeli vest

Frontmen "Leksington" benda, Bojan Vasković nedavno je dobio treće dete, ćerkicu Helenu koja je izvojevala tešku životnu bitku po rođenju zbog urođene srčane mane, za šta su njegova supruga Aleksandra i on znali na početku njene trudnoće. Bojan je sada odao počast supruzi za hrabrost izjavivši da su čak i lekari konstatovali da bi 99 procenata žena odustalo kada bi saznalo dijagnozu nerođene bebe.

Bojan je sada otkrio detalje borbe Aleksandrine i njegove ćerkice Helene koja je odmah po rođenju imala opeorciju zbog urođene srčane mane. Boki ne krije koliko je ponosan na suprugu i ćerkicu koje su se borile lavovski i izašle iz ove bitke kao pobednice.

Foto: Instagram/printscreen

Aleksandra i Bojan

- Vera je ta koja je pomagala u svim teškim trenucima. Ono što je do nas, mi treba da uradimo najbolje moguće, a sve ostalo je u Božijim rukama. Jednostavno, čovek treba da veruje u dobro da bi mu se dobro dešavalo. To bih poručio svim roditeljima koji prolaze kroz bilo kakvu tešku situaciju u životu - priča Vasković.

- Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu. Zato mi je i drago, zato i podržavam sve to - poručio je Bojan Vasković.

Aleksandra i Bojan, osim male Helene, imaju i ćerkicu Anđelinu i sina Mihajla. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija