• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.02.2023

22:19

OSTALI BEZ 150.000 EVRA, PA SPREMILI KEBI OSVETU!? Severinin menadžer umešan u zabranu koncerta srpskih pevača u Puli!?

printscreen

Estrada

OSTALI BEZ 150.000 EVRA, PA SPREMILI KEBI OSVETU!? Severinin menadžer umešan u zabranu koncerta srpskih pevača u Puli!?

Podeli vest

Koncert pevača narodne muzike u Puli, zakazan za 25. mart, zabranjen je zato što je jedan od izvođača Dragan Kojić Keba, a iza te hajke navodno stoji Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković.

Postoji više osoba koje su do detalja upućene u ovaj montirani proces koji se vodi isključivo protiv Kebe, a ostali pevači, Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kulić, samo su kolateralna šteta, rekao je navodno dobro obavešteni izvor za Kurir. Petrović je, navodi sagovornik Kurira, preko svojih bliskih ljudi izvršio uticaj na gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani koncert u tom gradu.

Foto: Luka Maroti/Novak Đurović

Severinin menadžer se navodno sveti njenom bivšem svekru Kebi...

Prljave igre

- Odmah da se ogradim, nisam siguran da Severina ima išta s tom nameštaljkom i ne znam da li je upućena u sve to. Tomica je jako besan na Kebu jer misli da on ima veze s tim što mediji u Srbiji negativno izveštavaju o Severini, zbog čega joj je otkazano više koncerata, ali i jedan veoma vredan sponzorski ugovor. Trebalo je da radi kampanju i snimi reklamu za jednog regionalnog provajdera, na tome su ona i Tomica radili godinu dana i potpisali su memorandum. Međutim, tad je Severina imala one ispade s nacionalističkim izjavama, pa joj je otkazan taj ugovor, a potom i neki nastupi u Srbiji. Kako sam čuo, ostali su bez 150.000 evra. I sad Tomica misli da porodica Kojić ima veze s tim, pa se sveti Kebi, a naravno da nije tako - priča izvor.

Kako navodi sagovornik Kurira, Petrović sa svojim saradnicima navodno na sve načine pokušava da sabotira folk pevača da ne može da nastupa u Hrvatskoj.

Foto: printscreen

Proces je navodno usmeren protiv Kebe, a ostali su samo kolateralna šteta...

- Koliko znam, pre jedno mesec dana Keba, Ana Bekuta i Duško Kuliš imali su koncert u manjem mestu u Hrvatskoj i tada je Keba doživeo velike komplikacije. Izmislili su da nema radnu dozvolu, pa su ga prijavili nadležnim organima i prošao je kroz razne peripetije, jedva je koncert održan. Posle nekoliko dana Bekuta, Duško Kuliš i Haris Džinović su imali ponovo koncert u Hrvatskoj i tad nije bilo nikakvih problema. Dakle, problem je samo kad Keba treba da peva.

Minira konkurenciju

Drugi izvor Kurira, koji je iz Hrvatske, takođe navodi da u ovoj priči verovatno ima istine i objašnjava kako je Petrović mogao da sabotira folk pevača.

- Tomica je verovatno mozak te operacije, ali on te poslove prepušta Edvinu Softiću, njegovom bliskom saradniku. Mada, koliko znam, gradonačelnik Pule je rodom iz Splita, a tamo često boravi Tomica, pa pretpostavljam da mu nije bilo teško da se sprijatelji sa Zoričićem. Vaša saznanja su vrlo verovatno tačna, i ranije se po Zagrebu pričalo da je Petrović sklon takvim stvarima, odnosno da minira konkurenciju. Pričalo se da je čak to radio i Severini jedno vreme dok nisu sarađivali, kad ga je ona otpustila i dala bivšem mužu Igoru Kojiću da joj bude menadžer - zaključio je sagovornik iz Splita za gorepomenuti list.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija