• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2023

16:58

JEDAN ŽELI DA UĐE U RIJALITI, DRUGOG TO NE ZANIMA!  Mlađi brat Ace Bulića uspešan biznisem, vlasnik FK, OVO JE ĐORĐE! (FOTO)

printscreen

Estrada

JEDAN ŽELI DA UĐE U RIJALITI, DRUGOG TO NE ZANIMA! Mlađi brat Ace Bulića uspešan biznisem, vlasnik FK, OVO JE ĐORĐE! (FOTO)

Podeli vest

Otakako je bivša partnerka Zvezdana Slavnića Ana Đurić ušla u rijaliti "Zadrugu" Dragan Aca Bulić je bio glavna tema u medijima.

I dok se nekadašnji žestok momak svim silama bori da uđe u Pinkov rijaliti program njegov brat po ocu Đorđe Bulić je žestok protivnik ovakvih formata. O tome je nedavno govorio u medijima, a kako saznajemo, mlađi naslednik Jusufa Juse Bulića je uspešan biznismen, prvi čovek fudbalskog kluba "Železnik", vlasnik ugostiteljskog objekta koji privatni život čuva samo za sebe.

- Đorđe je ozbiljna priča. Njega ne zanimaju šou programi već isključivo sport, humanitarni rad, porodica i privatni biznis kojem je maksimalno posvećen. Teško da ćete njega da vidite u društvu strarleta, ali zato ćete ga videti sa našim sportistima i uticajnim ljudima. Prošle godine je organizovao humanitarni turnir na svom stadionu koji je bio posvećen njegovom pokojnom ocu, čuvenom Jusi, a sva sredstav od turnira otišla su za lečenje bolesnog deteta - kaže Bulićev blizak projatelj.

Foto: Privatna arhiva

Kontaktirali smo i Đorđa:

- Hvala na pozivu, javno bih samo da govorim o sportu i planovima za fudbalski klub "Železnik", nadam se da me razumete - bilo je sve što je želeo Bulić da kaže.

Foto: Privatna arhiva

Đorđe Bulić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Đorđe Bulić, nije nikakav uspešan biznismen, već je prevarant, zastrašivač sa policijskom zaštitom ! Meni lično je uzeo nekoliko desetina hiljada evra za dobijanje građevinske dozvole. Naravno ništa nisam dobila za novac koji sam dala. Kada sam tražila povraćaj novca, rečeno mi je da može bomba da mi uleti u poslovni prostor, da imam porodicu i na sve to jos dodatno da dam 15 hilj.evra visokom policijskom službeniku, da me zaborave! To se dešavalo 2009.godine. Eto, to je ,, uspešan biznismen,, ! Sve dok veličamo takve ljude, neće ovoj Srbiji biti dobro...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija