• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Dijana Ilić

08.03.2023

12:20

SAZNAJEMO! Evo gde ćemo gledati Mariju Kilibardu nakon otkaza na Prvoj televiziji, voditeljka dobila PAPRENI HONORAR

E- Stock

Estrada

SAZNAJEMO! Evo gde ćemo gledati Mariju Kilibardu nakon otkaza na Prvoj televiziji, voditeljka dobila PAPRENI HONORAR

Podeli vest

Informacija da Marija Kilibarda, posle 12 godina, napušta Prvu televiziju mnoge je iznenadila, a Informer.rs otkriva gde ćemo u budućnosti gledati lepu voditeljku.

Kako saznajemo od izvora bliskog Kilibardi, njena odluka nije došla iznenada već je o tome dugo razmišljala, ali je ponuda bila više nego primamljiva:

Foto: printscreen instagram

Marija Kilibarda...

- Marija je odlučila da pređe na Una televiziju i tamo ćemo je gledati u budućnosti. Ona će imati svoju, autorsku emisiju. Dogovorila je odlične uslove, honorar će joj biti papren. Ali to nije sve i nije jedini razlog za promenu. Ona na Una televiziji ima dosta bivših kolega, neki su joj i prijatelji i to je bio jedan od razloga da prelomi- izjavio je dobro obavešten izvor za Informer.

Inače, Una televiziju čine brojne poznate i istaknute ličnosti, jedan od voditelja tamo je i Haris Džinović koji ima svoju kulinarsku emisiju, kao i Nikolina Pišek. 

Foto: ATA Images

I Nikolina je deo Una televizije

S druge strane, Marija je iza sebe ima mnogo ozbiljnih formata poput dnevne emisije "150 minuta" koju je godinama vodila, zatim "Super Srbija", a svi se rado sećaju popualrnog projekta "Žene" koji je radila sa koleginicama Majom Volk, Ivanom Zarić, Irinom Vukotić i Natašom Ristić. Kilibarda je bila i voditeljka jedne od najgledanijih emisija "Tvoje lice zvuči poznato", čiji je domaćin bila prve tri sezone, kao i u petoj sezoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

nista cudno kad onaj klosar Ivanovic tamo vedri i oblaci ,kompleksas....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija