• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.03.2023

17:30

NEMA VEĆE SREĆE OD TOGA DA POSTANEŠ OTAC! Nikola Rađen otkrio IME sina - ima grčko poreklo i predivno značenje!

printscreen

Estrada

NEMA VEĆE SREĆE OD TOGA DA POSTANEŠ OTAC! Nikola Rađen otkrio IME sina - ima grčko poreklo i predivno značenje!

Podeli vest

Supruga bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, Milica Ristić, juče se porodila i na svet donela dečaka kojem su dali ime Aleksej.

Nikola je presrećan zbog toga što je dobio treće dete, a Milica koja se porodila carskim rezom se oseća dobro, isto kao i prinova.

Foto: informer.rs

Nikola kaže da je sve proteklo u najboljem redu...

- Nema veće sreće, ne postoji lepši osećaj od tog da postaneš otac. To je najlepša stvar u životu. Miličin porođaj je protekao odlično, beba je zdrava, isto kao i Milica. Sutra ćemo saznati kada će izaći iz porodilišta - rekao je Rađen za Informer.

Dečaku su dali prelepo ime, grčkog porekla.

Foto: printscreen

Milica Ristić i Nikola Rađen

- Sin će se zvati Aleksej. Razmišljali smo zajedno koje ime da mu damo. I porodica i ćerke su isto učestvovale u odabiru imena, i svi smo se složili da se zove Aleksej. Ćerke jedva čekaju da vide brata, jako su srećne - rekao je Rađen i dodao da će večeras obeležiti dolazak prinove na svet:

- Još uvek nije bilo slavlja, večeras ćemo organizovati proslavu.

Inače, ime Aleksej ima grčko poreklo, a označava zaštitnika. Ovo ime su nosili mnogi vitezovi, monasi, carevi i plemići. Osoba koja nosi ovo ime je ljubazna, nije okrutna, štiti slabije od sebe i  privržena je domu i majci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija