• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2023

13:15

NJEGOVA GLAVA VREDELA JE 2,5 MILIONA MARAKA! Doživeo je strahotu, nema ga ni na mapi u javnosti! Znate li čiji je sin dečak sa slike?! (FOTO)

printscreen

Estrada

NJEGOVA GLAVA VREDELA JE 2,5 MILIONA MARAKA! Doživeo je strahotu, nema ga ni na mapi u javnosti! Znate li čiji je sin dečak sa slike?! (FOTO)

Podeli vest

Majka i otac su mu velike zvezde bivše Jugoslavije. Dete iz poznate i bogataške porodice odrastalo je pod okriljem ljubavi i spokojstva, dok se zli ljudi nisu umešali i pokvarili porodičnu idilu.

Stefan Živojinović stariji sin pevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, danas je odrastao čovek koji živi potpuno drugačijim i mirnijim životom daleko od svetla reflektora i televizijskih ekrana. 

Od malih nogu bio je izložen medijskom svetu zbog ekstremne popularnosti majke, pa je često zajedno sa njom bio gost u raznim emisijama, gde smo mogli videti malenog Stefana kako u krilu pevačice pomno sluša pitanja voditelja. 

Na društvenim mrežama i fan stranicama mogu se videti snimci i slike iz tog perioda i kako je Brenin stariji sin tada izgledao. 

 

 

Tada su sva deca potajno želela da su u njenom krilu, ali je tu privilegiju imao samo njen naslednik. 

Stefanovo bezbrižno odrastanje prekinuo je nemili događaj koji je porodicu Živojinović potpuno poremetio, a to je bila otmica koje se i danas nerado sećaju. 

Podsetimo, otmica Stefana Živojinovića odigrala se 2000. godine. Brenin i Bobin osmogodišnji sin tada je bio otet je ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi, otmičari su tražili 2,5 miliona nemačkih maraka za otkup. Dugo godina posle događaja porodica je izbegavala da priča u medijima o tome, a Stefan ni dan danas nije zaboravio taj užasni strah što je jednom prilikom i ispričao u javnosti. 

Foto: printscreen

- Plašio sam se da će mi to biti poslednji dani u životu. Imao sam samo osam godina, ali sam bio vrlo svestan opasnosti. Osećao sam neopisiv strah. Tu si gde si, ne znaš šta će biti. U jednom momentu sam se samo pomirio sa situacijom, jer sam shvatio da ništa ne mogu da uradim. Ipak, iz tog strašnog iskustva izvukao sam jednu važnu pouku, naučio sam da cenim svaki dan i trudim se da ga maksimalno iskoristim, jer nikada ne znam koji će mi biti poslednji. Uglavnom, pobedio sam traume, iako su nam svima u porodici u dubini duše ostali neki strahovi - rekao je Stefan pre nekoliko godina za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija