• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

06.04.2023

13:26

OGLASIO SE ĐORĐE DAVID NAKON SAOBRAĆAJKE: Bio sam sa mojom Anom, kriv je čovek koji me je udario! Apelujem na ljude da se koncentrišu u vožnji!

ATA Images

Estrada

OGLASIO SE ĐORĐE DAVID NAKON SAOBRAĆAJKE: Bio sam sa mojom Anom, kriv je čovek koji me je udario! Apelujem na ljude da se koncentrišu u vožnji!

Podeli vest

Saobraćajna nezgoda koja se danas dogodila na raskrsnici ulica Bulevara Zorana Đinđića i Narodnih heroja, a u kojoj je jedan od aktera bio Đorđe David, na svu sreću završila se sa manjom materijalnom štetom. Međutim, kako za Informer sada kaže Đorđe, čovek koji ga je udario moraće da plati podosta jer je automobil koji pevač vozi, skup.

Đorđe David oglasio se za Informer i objasnio da je krvica za saobraćajnu nezgodu, koja se pre oko sat vremena dogodila na Novom Beogradu, na čoveku koji ga je udario i apelovao na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju kada upravljaju vozilom:

Foto: Zoran Sinko

Pevač pootvrdio da je imao malnju saobraćajnu nezgodu... Đorđe David

- Jeste, imao sam manju saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu, ali sve je u redu. Ljudi kada voze auto definitivno im je glava na drugom mestu. Čovek koji me je udario je kriv, a ja sam uglavnom u saobraćaju bezgrešan, eventualno što može da mi se desi je prekoračenje brzine i to neznatno- počinje David koji je istakao i da šteta na njegovom automobilu nije velika:

- Napravio mi je samo manju štetu na automobilu, ali mi je krivo jer čovek ima dvoje dece i moraće da plati malo više jer mi je auto skuplji, odnsno njegovo osiguranje. Inače, ovakvih udesa mi se godišnje dogodi oko četiri, pet puta i uvek tuđom krivicom. Sve to me iznervira jer onda kasnim, evo danas je trebalo da budem u Makedoniji u 17 časova na važnom sastanku i sada kasnim. No dobro, važno je da smo svi dobro- kazao je pevač koji u trenutku udesa nije bio sam:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Uvek je skoncentrisan na vožnju, ali drugi nisu...

- Bio sam sa mom Anom (nevenčanom suprugom), završavali smo nešto oko neke dokumentacije. Važno je da se završilo samo s materijalnom štetom, ali apelujem na vozače da se skoncentrišu u vožnji i uvek ovakve situacije iskoristim da ljudima to naglasim- zaključio je Đorđe David za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija