• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.04.2023

11:22

MAJKA KSENIJE PAJČIN SE OGLASILA PRVI PUT POSLE 13 GODINA! Ljubica objavila fotografiju ćerke koju do sada niko nije video!

Printscreen

Estrada

MAJKA KSENIJE PAJČIN SE OGLASILA PRVI PUT POSLE 13 GODINA! Ljubica objavila fotografiju ćerke koju do sada niko nije video!

Podeli vest

Svirepo ubistvo pevačice Ksenije Pajčin, koju je tadašanji dečko Filip Kapisoda usmrtio 16. marta 2010. godine, i dalje drži u neverici i njenu porodicu i prijatelje. A Ksenijina majka Ljubica nikada nije želela da govori za medije, međutim sada je dala da se objavi jedna fotografija njene ćerke iz detinjstva.

Stranica na društvenoj mreži Instagram posvećane ubijenoj pevačici postavila je njenu fotografiju na kojoj je nasmejana:

- Jedna fotografija iz privatne arhive, koju su sa nama podelili Ksenijina mama Ljubica i ujak Nikola - piše u opisu fotografije koja je objavljena javno.

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.

Foto: Printscreen You Tube

Porodica u najvećoj tišini žali za njom... Ksenija

Aktuelni učesnik rijalitija Zvezdan Slavnić je ispričao da je Ksenija bila njegova najveća ljubav.

- Ksenija mi je bila najveća momačka ljubav. Bili smo zajedno godinu i po dana, a zatim smo se razvlačili još šest meseci. Ona je tada imala 16, a ja 17 godina - započinje priču Slavnić i dodaje da pokojnu muzičku zvezdu nikad nije preboleo.

- Bila je posebna žena, puna energije. Nije mi bila samo ljubav, već i drug. Zajedno smo se šalili, zezali... Ma, o njoj mogu da kažem sve najlepše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija