• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.04.2023

17:38

NAJVAŽNIJE JE DA SMO NA OKUPU! Ana Kokić otkrila kako provodi praznike: Ćerke su zadužene za farbanje jaja!

Promo

Estrada

NAJVAŽNIJE JE DA SMO NA OKUPU! Ana Kokić otkrila kako provodi praznike: Ćerke su zadužene za farbanje jaja!

Podeli vest

Pop zvezda Ana Kokić otkrila je da Vaskrs provodi sa ćerkama u svom domu, ali i da se neretko desi da uveče, na najveći hrišćanski praznik, ima nastup.

Ana se nije hvalila luksuznim načinom života, a sve što je ikada radila - radila je zbog svoje porodice. Ana će uskoro obradovati publiku novim pesmama i spotovima, a u intervjuu za Alo! je govorila o tome kako se proslavlja Uskrs u njenom domu, kao i ko je zadužen za prazničnu trpezu. Kako je istakla, svi se najviše raduju kolačima koje sprema njena sestra Maja, a koja je doktor za slatkiše.

Foto: pink.rs

Ana Kokić, pevačica

Koliko su praznici važni u vašoj kući i na koji način ih obeležavate?

- Najviše volimo praznike i zajednička putovanja. Obeležavamo ih skromno i po tradiciji, kao i svi ostali ljudi. Najvažnije je da smo na okupu i da smo svi zdravi i srećni.

Mnogi pevači su često zbog posla odsutni za najvažnije datume, da li postoji neki praznik za koji nikada ne nastupaš?

- Ako i radim tokom praznika, preko dana sam kod kuće sa porodicom, a tek uveče idem na nastup. Uspevam na taj način sve da uklopim, mada mi moje devojčice ne zameraju i ako tog dana nisam sa njima jer znaju da sve što radim, radim najviše zbog njih.

 

Kako u vašoj kući izgleda tradicija farbanja jaja, da li ćerke uživaju u tome?

- One su uglavnom i zadužene za farbanje i ukrašavanje jaja. Ja se angažujem oko dekoracije i trpeze, a njih dve svake godine imaju neke nove ideje i metode za ukrašavanje jaja, tako da to prepuštam njima.

Da li uskršnju trpezu sama spremaš, je l’ voliš da kuvaš ili da naručuješ hranu?

- Sama spremam po želji mojih ukućana. Volim da im ugađam na taj način.

Koje jelo je specijalitet porodice Kokić, šta je neizostavno na vašem stolu?

- Neizostavno je nešto slatko, a za to je zadužena moja sestra Maja, koja je postala pravi majstor za slatkiše. Njene torte i kolači su nam omiljeni jer to uvek napravi savršeno!

Foto: Instagram/printscreen

Ana Kokić, pevačica

Kako ćeš provesti Uskrs ove godine?

- Sa svojom porodicom kod kuće.

Koja te sećanja iz detinjstva vezuju za Uskrs?

- Mamin najlepši ručak i dom pun ljubavi!

Čuli smo da snimaš nove pesme i spotove. Šta može publika da očekuje?

- Prethodnih godina sam vredno radila na pesmama, komponovala ih i detaljno radila na svemu. Publika može da očekuje puno pesama do kraja godine, vrhunske spotove, biće tu i obrada nekih starih pesama. Radujem se i jedva čekam da ih čujete.

Emocija je važna za uspeh!

Koliko ti je teško da se adaptiraš na nove muzičke trendove, gde više slabo ko peva, već uglavnom recituju?

- Muzika i treba da bude raznovrsna, ne mislim ništa loše o trendovima koji se stalno menjaju još od devedesetih godina. Iz svakog perioda može nešto da se nauči, da se doda i oduzme, ali na kraju uvek dođemo na to da su emocija, trud i rad najvažniji za uspeh.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija