• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

18.04.2023

08:00

ŽELJKO MITROVIĆ STVARA PUNOM PAROM! Nova obrada za njegovu autorsku predstavu je pred nama!

Promo

Estrada

ŽELJKO MITROVIĆ STVARA PUNOM PAROM! Nova obrada za njegovu autorsku predstavu je pred nama!

Podeli vest

Pre samo dve nedelje, Željko Mitrović je uz pomoć vrsnih muzičara, poznatom hitu Olivera Mandića - "Ako lažem, tu me seci" za potrebe svoje autorske predstave "Lucifer" koja će otvoriti pozorište budućnosti - Teatar Odeon, udahnuo novi rokenrol život. Sada je uprkos svim svojim obavezama i projektima obradio još jedan vanvremenski hit Olivera Mandića - "Sve je propalo", takođe u rokenrol maniru.

- Pored oko 50 projekata koje hendlujem i čiji sam tim lider iz najrazličitijih oblasti, morao sam i da olakšam posao glumcima i ostatku ekipe koji se spremaju za moj pozorišni prvenac koji će otvoriti pozorište ODEON, tako što sam radim aranžmane za sve obrade pesama koje će biti deo ovog spektakularnog mjuzikla! Zbog svih posebnosti ovog projekta, ove vanvremenske pesme moraju imati potpuno novi oblik a kojima će glumci pevajući u novim aranžmanima udahnuti potpuno novi život, kao da su nove pesme! Verujem da je količina energije koja se emituje sa stejdža najvažnija za uspeh jednog mjuzikla - obratio se Željko svojim Instagram pratiocima.

Foto: Foto: Promo

Željko Mitrović

Mitrovićeva ideja je da Teatar Odeon svakako bude mesto koje će negovati dobar zvuk, što će prvenstveno njegova autorska predstava "Lucifer" prezentovati kroz stare dobro poznate hitove u novim aranžmanima.

U Teatru Odeon počeli su da se rade finalni enterijerski radovi, koji kada se finalizuju će svakako potvrditi unikatnost ovakvog pozorišta na ovim prostorima. Teatar Odeon, koji će biti specijalizovan za mjuzikle, svoja vrata publici otvoriće 1.10.2023. godine i samim tim srpskoj prestonici dati obeležje kakvo jedna metropola zaslužuje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija