• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

24.04.2023

18:34

AKO STE BAR MALO PRAVI VERNICI... Seka Aleksić pobesnela zbog reakcija na smrt Saše Vidića, pevačica nije štedela reči

printscreen

Estrada

AKO STE BAR MALO PRAVI VERNICI... Seka Aleksić pobesnela zbog reakcija na smrt Saše Vidića, pevačica nije štedela reči

Podeli vest

Seka Aleksić vidno je izrevoltirana pojedinim komentarima ljudi koji su usledili nakon smrti Saše Vidića, te se tom prilikom oglasila na svom Instagram porfilu i žestoko osudila njihovo ponašanje.

Poznati modni kreator, Saša Vidić, danas je iznenada preminuo u 52. godini nakon što je hitno primljen u KBC Bežanijska kosa. 

Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge poznate ličnosti koje su se u velikom broju opraštale od prijatelja i poslovnog saradnika. 

Foto: printscreen

Saša Vidić

Među prvima se oglasila Seka Aleksić koja je bila slomljena od bola i nije mogla da opiše koliko joj je teško zbog smrti Vidića. 

 

- U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Ova vest me je potpuno potresla. Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretkao u kreacije - rekla je Seka Aleksić. 

Foto: printscreen

Seka Aleksić i Saša Vidić

Kako je Vidić sa mnogima bio na ratnoj nozi zbog svog oštrog jezika, dolazilo je do brojnih sukoba koji su završavali i u medijima. Nakon njegove smrti razni su komentari i oglašavanja, a to je isprovociralo Aleksićevu, koja se oglasila na svom Instagramu. 

Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

Seka Aleksić objava na Instagramu

 

- Pojedine persone da nauče šta je saosećanje i savest. Da nauče šta je poštovanje prema nekome ko je preminuo. Ako ste bar malo pravi vernici, a ne mehanički - napisala je pevačica, a na koga se odnosi ova objava, ostaje da vidimo.

Podsetimo, srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, gde je primljen u teškom stanju, prema pisanjima medija, imao je početnu fazu sepse i bio je priključen na respirator.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moravka

pre 1 godinu

Treba da bude sramota sve vas "prijatelje" sto vam je umro "voljeni i veoma postovan drug i veliki prijatelj" Vernici i nevernici stidite se bar malo!? Umro je sam i napusten od velikih "vernika i voljenih prijatelja i drugara" ma sta to znacilo i vredelo:((( Tragedija za sve vas da ste toliko nesretni sto zivite u zemlji Srbiji :(((

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija