• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2023

07:40

BRENA JE OVOG MOĆNIKA SKRIVALA, SUMNJALO SE DA JOJ JE BIO PRVI DEČKO! Pojavila se fotografija iz mladosti, šok ko je na njoj! (FOTO)

Prntscreen Grand

Estrada

BRENA JE OVOG MOĆNIKA SKRIVALA, SUMNJALO SE DA JOJ JE BIO PRVI DEČKO! Pojavila se fotografija iz mladosti, šok ko je na njoj! (FOTO)

Podeli vest

Lepa Brena je pre braka sa Bobom Živojinovićem povezivana sa mnogim moćnim muškarcima bivše juge, a sada je na jednom Instagram profilu koji objavljuje retke i stare fotografije poznatih, isplivala do sada neviđena fotka.

Najveća zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, već pola veka uveseljava narode Balkana svojim hitovima i koncertima, a na osnovu novih projekata koje najvaljuje, nastavlja u istom ritmu.

O njenom životu se gotovo sve zna, kako o privatnom tako i poslovnom.

Ona je više od 30 godina u srećnom braku sa bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem, a o njenom ljubavnom životu pre Bobe, nikada se nije mnogo govorilo.

Foto: printscreen

Lepa Brena i Boba

Brenu su osamdesetih spajali sa raznim muškarcima, a sada je na jednom Instagram profilu, koji objavljuje retke i stare fotografije poznatih, isplivala do sada neviđena fotka.

Ona je usnimljena 1985.godine, a na njoj je Brena u jako prisnom odnosu sa nepoznatim muškarce, dok se u komentarima može pročitati da je izvesni muškarac bio Brenin dečko.

 

 

U jednom komentaru ispod fotografije stoji i detaljno opisana lokacija gde je ona nastala ali i ime muškarca:

- Snimljeno ispred hotela "Belvedere" u Dubrovniku. Na slici Ratko Knežević i Brena. Gospodin Knežević danas živi u Zagrebu i delom u Londonu. Poznati je bankarski stručnjak.

Da je Brena zaista bila u ljubavi sa Ratkom, govorilo se i nedavno u našim medijima, a ona o tome nikada javno nije pričala. On je tada prezentovan kao prvi dečko Balkanske dive!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 1 godinu

Koga je uopste briga koliko je ko utefterio muskaraca ili zena ! Tracevi i takva niska laprdanja su odlike bulevarskih listova i neintelektualnih novinara i jeftinih piskarala. Halo tamo,budite selektivni i postujte svoj poziv, ako ga radite iz ljubavi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija