• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K. - A. M.

06.05.2023

08:00

JELENA KARLEUŠA, ACA LUKAS I ANA NIKOLIĆ SAGLASNI: Monstrum ne zaslužuje da živi, vratite smrtnu kaznu!

Youtube printscreeen

Estrada

JELENA KARLEUŠA, ACA LUKAS I ANA NIKOLIĆ SAGLASNI: Monstrum ne zaslužuje da živi, vratite smrtnu kaznu!

Podeli vest

Vratite smrtnu kaznu, poručuju Jelena Karleuša, Aca Lukas i Ana Nikolić nakon masakra koji je izvršio Uroš B. (21).

Prva je glas digla Jelena Karleuša, koja je na Instagramu podelila vest o krvavom piru i apelovala da se ubica oštro kazni.

Foto: Aleksandar Jovanović/Printscreen

Jelena Karleuša, pevačica

- Mislila sam da nikada neću napisati, ali ovo stvorenje ne zaslužuje da živi i da se jednog dana vrati u zajednicu. Ovo stvorenje i monstrum ne može da bude rehabilitovan i zato zaslužuje smrtnu kaznu. Neko ko oduzme toliko života iz obesti, iz ludila, njegovo postojanje na ovoj planeti nema više svrhu - napisala je Karleuša.

Njen kolega Aca Lukas za Informer kaže da ubica ne sme nikad da se nađe na slobodi.

Foto: Foto: Marko Đoković

Aca Lukas, pevač
U strahu

Zbog svih ovih događaja plašim se za svoje unuke i decu, ali i za svu decu u Srbiji
Aca Lukas

- Momentalno vratite smrtnu kaznu! Ovaj monstrum treba da bude tretiran kao i svaki masovni ubica u Americi: ili da "navodno" na licu mesta izvrši samoubistvo, ili da ga policija ubije jer "pruža otpor". Samo tako mogu da se spreče velike tragedije - kaže Lukas i dodaje da i on strahuje za svoju decu:

- Ovaj čovek ne sme nikad da izađe iz zatvora, a po zakonu bi u nekom trenutku bio na slobodi. Zbog svih ovih događaja sam u strahu za svoje unuke i decu, ali i za svu decu u Srbiji. Sada bi trebalo da se pazimo više nego obično, ali s druge strane, život ne može da stane...

Njihova koleginica Ana Nikolić kaže da je odavno trebalo promeniti zakon.

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Nikolić, pevačica

- Predlagala sam vraćanje smrtne kazne još 2017. godine, kada je jedan 'otac monstrum' ubio svoju bivšu suprugu i bacio dete o beton. A sve se to desilo ispred Centra za socijalni rad. Žena je bila medicinska sestra u 'Narodnom frontu', gde sam ležala tog leta. Osudite me, ali ovo više nije normalno... Treba nešto radikalno da se primeni u praksi, a po mom mišljenju, to je smrtna kazna. Posle toga svako će prvo da razmisli, da pa puca. Trenutno je obrnuto, prvo pucaju, a da li uopšte razmišljaju o tome kasnije - napisala je na Instagramu Ana i potpisala se kao "jedna zabrinuta majka, pre svega".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija