• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

10.05.2023

23:20

BIO JE JEDINI MUŠKARAC SA KOJIM NIJE KRILA ROMANSU! Bivši dečko Marije Šerifović je započeo pevačku karijeru, a evo kako danas izgleda!

Novak Đurović

Estrada

BIO JE JEDINI MUŠKARAC SA KOJIM NIJE KRILA ROMANSU! Bivši dečko Marije Šerifović je započeo pevačku karijeru, a evo kako danas izgleda!

Podeli vest

Pevačica Marija Šerifović je svojevremeno bila u vezi sa crnogorskim pevačem i glumcem Slavkom Kalezićem, kojeg je proslavila veza sa njom.

Seksualno opredeljenje Marije Šerifović godinama privlači pažnju javnosti, a muzička pop zvezda je u svom autobiografskom dokumentarcu priznala da voli isti pol.

Jedini muškarac kojeg je predstavila javnosti bio je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić.

Vezu su započeli 2007. godine nedugo nakon Marijine pobede na Evroviziji sa pesmom "Molitva". Zajedno su bili šest meseci, a emocije nisu skrivali od javnosti.

 

 

- Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju - rekao je Slavko svojevremeno u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Marija je takođe za medije govorila o kraju ove ljubavi.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je tada Marija.

Mnogi su pričali da je romansa sa Marijom, proslavila Slavka ili mu bar pomogla da se "progura".
Nakon raskida, Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, a 2017. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji.

Učestvovao je i u engleskoj emisiji za talente "X faktor" gde nije krio oduševljenje pevačicom Nikol Šerzinger.

U pomenutom takmičenju je u toku jednog nastupa doživeo peh kada mu je usred nastupa otpala kika po kojoj je bio prepoznatljiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLAVKO (@slavkokalezic)

 

Kada je branio zastave Crne Gore, imali smo prilike da ga vidimo sa čuvenom dugačkom kikom na glavi i kostimu koji se sastojao iz dva dela, suknje i providne majice. Ubrzo nakon toga usledio je totalno drugačiji kostim - Kalezić je bio obučen u providni kombinezon.

Danas Slavko ima 37 godina, aktivan je na društvenim mrežama sa svojim pratiocima deli momente iz svog života. Primetno je da izgleda dosta drugačije nego u periodu kada je bio u žiži javnosti zbog veze sa Marijom.

Više Slavkovih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija