• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.05.2023

23:31

SAD JE ZVANIČNO! MILAN MILOŠEVIĆ SAOPŠTIO NA KOJOJ TELEVIZIJI POČINJE DA RADI! Voditelj se oglasio na Instagramu, FANOVI ODUŠEVLJENI!

Estock

Estrada

SAD JE ZVANIČNO! MILAN MILOŠEVIĆ SAOPŠTIO NA KOJOJ TELEVIZIJI POČINJE DA RADI! Voditelj se oglasio na Instagramu, FANOVI ODUŠEVLJENI!

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević je nakon duže pauze odlučio da nastavi karijeru na televiziji Hype!

Milan je ove vesti saopštio pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen

Objava Milana Miloševića

- Sada mogu i zvanično da kažem da sam od 12. 5. 2023. postao deo TV tima Hype! - stajalo je u Milanovom storiju.

Foto: Marko Đoković

Milan Milošević, voditelj

Milana je publika zavolela dok je bio voditelj rijaliti šou programa "Zadruga 6", a mnogi su se pitali kada će se vratiti na male ekrane. Milošević je sada dao odgovor, a njegovi fanovi će sigurno u nedelju biti prikovani za TV ekrane.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 11 meseci

Ubih se razmišljajući da li sam ovog tipa ikada video na televiziji i koja je to bila ali nikako da se setim. A posebno me oduševljava ovo kad napišete "fanovi"

Marić

pre 11 meseci

Nema on ni "V" od voditelja. Umišljen, neprofesionalan, sa govornom kulturom prosečnog osnovca, jezivim izgledom, preporučuje se da dobije doživotnu zabranu za bavljenje voditeljskim poslom. On je potpuna degradacija voditelja kakvih smo nekada imali kao što su Oliver Mlakar, Mića Orlović, Helga Vlahović, Dunja Lango, Dina Čolić i sl.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija