• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/M.Č.

12.05.2023

11:40

VOLIM DA JEDEM PEČENU PRASEĆU GLAVU Jovana Jeremić za Informer otkrila svoje gurmanske navike (FOTO, VIDEO)

Predrag Milosavljević

Estrada

VOLIM DA JEDEM PEČENU PRASEĆU GLAVU Jovana Jeremić za Informer otkrila svoje gurmanske navike (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Popularna voditeljka priznaje da kao ćerka kafedžije zna da pripremi praseće pečenje i istranžira svinju. U razgovoru za Informer Jeremićeva navodi da rado jede praseći jezik i mozak i da joj to u jednom segmentu njene ličnosti čini posebnom.

Voditeljka Jovana Jeremić kaže da je inteligentna i da brzo kapira, između ostalog, i zato što obožava da jede pečenu praseću glavu, a da je odličan govornik zato što je praseći jezik za nju omiljena poslastica još odmalena.

Redakcija Informera je ugostila najpopularniju TV voditeljku i priredila joj nesvakidašnje iznenađenje - poklonili smo joj pečenu praseću glavu. Ona se u prvi mah zbunila, a zatim oduševila!

Foto: Predrag Milosavljević

Jovana Jeremić u opuštenom izdanju u redakciji Informera

- Jao, baš ste me iznenadili! Volim da dođem u Informer, svi ste fenomenalni. Kako ste znali da mi je to omiljeno jelo?! - začudila se Jovana, a potom objasnila da joj je drago što je naša redakcija tako dobro poznaje:

- Obožavam pečenu praseću glavu, moji zemljaci taj specijalitet zovu glavudžica! Najviše volim da jedem jezik i mozak i zato sam retorički nenadje*iva i uvek bistrog uma. Prvo pojedem jezik, volim da je malo žilaviji, a ne sparušen... Do jezika dođem tako što rukama raščerečim vilicu! Posle uzmem nož, isečem kost lobanje i pojedem mozak. Obožavam i obraze jer u njima ima dosta mesa. I baš zato sam danas ovo što jesam. Majka mi je davala prasetinu i pre nego što sam napunila godinu dana. Prvo mi je davala jezik, koji mi se jako dopao. Inače ne jedem praseće pečenje, samo glavu...

Foto: Predrag Milosavljević

Jovana Jeremić sa specijalitetom koji voli

Napisali su pesmu o meni

Jovana kaže da je na poklon dobila pesmu.
- U emisiji 'Amidži šou' u junu će premijerno biti izvedena pesma koju je grupa mladih i perspektivnih momaka napisala o meni. Otkriću vam mali deo, jedan stih koji kaže: 'Kučke tebe ne vole zbog toga...'

Jeremićeva nam je objasnila da bi i sama mogla da pripremi prase i da ga ispeče.

- Ćerka sam kafedžije i sasvim je normalno da znam da pripremim prase, umem da istranžiram i celu svinju. Jedino što nikad nisam zaklala životinju, jer sam veoma emotivna. Za taj deo posla smo uvek zvali pokojnog komšiju Duleta, koji je klao životinje po celoj Ibarskoj magistrali i za to je bio dobro plaćen.

Foto: Predrag Milosavljević

Jovana demonstrira sečenje pečene praseće glave

Na pitanje kako bi reagovala kada bi joj udvarač poklonio pečenu praseću glavu Jovana kaže:

- Pored mog omiljenog specijaliteta, mora da mi pokloni i 'roleks' od 37.000 evra. Ili automobil! To su statusni simboli koje nemam. Stanovi mi ne trebaju, kupila sam dva. Moj budući momak mora da bude moćan. Ali nikako političar, samo biznismen. Jedna žena, navodno vidovita, mojoj je majci odavno rekla da će mi drugi suprug biti više u avionu nego na zemlji. Biće vladar, ali ne u političkom smislu. Samo takvog i želim!

U nastavku pogledajte ceo video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Euklidije

pre 11 meseci

vidi se da Jojvana Jebenitz ima svinjsku genetiku u sebi .

Petar

pre 11 meseci

Celo vreme otkako se pojavola Jovana na pinku razmisljao sam kako joj glava lici na praseću glavu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija