• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/A.S.

13.05.2023

13:42

OSAM MALIGNIH TUMORA ZA 22 GODINE! Sestra Merime Njegomir progovorila o borbi sa kancerom: Četvrti put idem na hemioterapiju

printscreen

Estrada

OSAM MALIGNIH TUMORA ZA 22 GODINE! Sestra Merime Njegomir progovorila o borbi sa kancerom: Četvrti put idem na hemioterapiju

Podeli vest

Nina Pavić, sestra Merime Njegomir, vodi borbu sa opakom bolešću, koja je sad uznapredovala, pa kao posledicu ima otežano kretanje.

Rođena sestra Merime Njegomir, Nina Pavić, već 22 godine vodi borbu sa opakom bolešći, a kako je ispričala sada, stanje joj se naglo pogoršalo, a zbog metastaze na leđima ima otežano kretanje.

Iako četvrti put ide na hemioterapiju, Nina se nada najboljem, a u ovim najtežim trenucima mnogo joj nedostaje Merima koja joj je bila najeća podrška, ali i oslonac. 

Foto: Printscreen You Tube

Merima Njegomir sa sestrom Ninom

 

- Ako svojom pričom ubedim bar jednu devojku, ženu da ode kod lekara na preventivni pregled i da tako spasem nečiji život, biću srećna – započinje priču Nina.

Ona kaže da nikad nije želela da potresnim detaljima iz svog života "kupi" poene kod publike i okoline.

- Nikad nisam htela da pričam o bolesti, ne volim to, jednostavno ne želim druge ljude da opterećujem stvarima koje nisu lepe. I u vreme takmičenja u "Nikad nije kasno" sam vodila bitku sa kancerom, ali nisam htela da pričam o tome, želela sam da me ljudi slušaju, a ne da me sažaljevaju zbog bolesti – ispričala je Nina.

Sestra Merime Njegomir ispričala je da vodi 23 godine bornu sa opakom bolešću i da je do sada imala osam malignih tumora. 

- Moja borba traje od 2001. godine, imala sam osam kancera, na žalost sada metastaze i sada bijem onu najtežu bitku. Do sad je bilo osam malignih tumora za 22 godine, ali je bilo lakše, uklone se, nekoliko terapija i to je to, ovo je sad mnogo neizvesnije, ali ne dam se i nadam se pobedi. Četvrti put idem na hemioterapiju, ovu poslednju sam počela u decembru i ne predajem se, iako je teško – priča Nina.

Foto: Printscreen You Tube

Nina Pavić

Nina je istakla da joj metastaze na leđima dodatno otežavaju kretanje.

- Nije lako, ponekad ne mogu da se namestim da spavam ili da sednem, ali se nadam da će to proći, da će biti bolje - ističe pevačica.

Pevačica je istakla da joj je porodica najveća podrška u ovoj borbi.

- Moja tri brata su uz mene u ovim teškim trenucima i moj Voja, životni saputnik, koji je trenutno moja najveća podrška i pomoć – ističe ona.

Ipak, najveća tuga i bol su što je njena najveća snaga i podrška otišla u neki bolji i lepši svet.

– Da mi je Merima moja tu, sve bi bilo lakše. Uvek smo se zajedno borile sa protiv moje bolesti, ona je bila moja najveća podrška u svemu. Njen prerani odlazak boli kao prvog dana i svakim nedostaje sve više – s knedlom u grlu kaže Nina i ističe da će se potruditi da sećanje na Merimu živi večno.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija