• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

13.05.2023

16:50

RODILA SAM GA SA VEŠTAČKIM KUKOM! Majka Slobe Radanovića u velikoj ispovesti o teškim danima kroz koje su prošli!

Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen You Tube

Estrada

RODILA SAM GA SA VEŠTAČKIM KUKOM! Majka Slobe Radanovića u velikoj ispovesti o teškim danima kroz koje su prošli!

Podeli vest

Sloba Radanović poslednjih godina stekao je veliku popularnost koja nije uticala na to da zaboravi odakle je i ko su mu najvažnije osobe u životu. Pevač je uvek isticao veliku vezanost za roditelje, a posebno za majku Draginju o kojoj se neprestano brinuo, a koja o njemu govori posebnim tonom jer ga je jedva rodila.

Draginja je u emotivnoj ispovesti samouvereno govorila o svom sinu koji je česta tema mnogih, a posebno medija:

- Imaju i o kome da pričaju, ne zato što je moj sin, nego, stvarno je tako- kazala je prkosno Slobina mama na početku razgovora u emisiji "Metar moga sela" i započela priču o njegovom detinjstvu:

Foto: Instagram

Draginja, Jelena i Sloba

- Sloba je ovde rođen, to je moj... to je zlato moje jedva dočekano. Ali eto, dobro, hvala Bogu, ima Boga za svakoga pa i za mene, od Boga nikada nije kasno - kaže Draginja.

Od malih nogu se moglo naslutiti da će Sloba biti uspešan pevač, kaže mama Draginja te se priseća jedne situacije.

- Kada je bio mali, bio je malo bolešljiv, i morali smo jednom u bolnicu, on kad je progovorio, tako je pevao pesmice... Uzmu ga doktori, sestre, mali Džej su ga zvali - kaže Draginja koja ne krije ponos na svog sina i dodaje:

- Jeste, ima talenat, dao mu je Bog to što mu je dao, na moju familiju je, mi smo svi grlati.

Foto: HIT dodatak/informer

Sloba s pokojnim ocem...

Sloba je odrastao u Zrenjaninu gde i danas često dolazi, a u kom i dalje ima prijatelje. Njegova majka Draginja trenutno živi u stanu u zgradi jer je, kako nam je komšinica rekla, bolesna, pa joj je lakše zbog grejanja, a kada dođe lepše vreme vratiće se u porodičnu kuću Radanovića gde je Sloba proveo svoje detinjtsvo.

- Imao je jako lepo detinjstvo. Voleo je da se druži. Ta vremena kada se rodio su bila teška, ali dobro, ni u čemu nije oskudevao. U školi je bio dobar, odrastao je tu - kaže Draginja koja napominje i da Sloba nije sin jedino dete njenog supruga:

- Nije jedinac, iz prvog braka moj muž ima sina i ćerku. To sam ja odhranila, odgajila, poženila, poudavala. Svi su se zajedno držali, ja sam rekla ne dao Bog da se desi, eto muž je preminuo, da se oni moraju držati zajedno, da rođenije nema nego njih dvoje - kaže otvoreno Draginja kojoj ništa nije bilo teško oko porodice iako je bila operisana kada je rodila sina.

- Bilo je jako teško jer sam ja njega rodila sa veštačkim kukom, operisana sam bila, tako da sam ja nas petoro... Ma sve sam nas, ali bila sam mlada... - kaže pevačeva majka.

Ona ističe i da je bila zadužena za vaspitanje dece, te je bila upravo ta koja je bila strožija.

- Tata je bilo malo, ja sam bila strožija. Ja sam rekla: "Sine, ja ne mogu da idem nigde, da te pratim u školu i sve, pazi šta radiš". Stvarno, eto išla sam u školu na roditeljske, njegova razredna se zahvalila da je lepo vaspitan, da se vidi to vaspitanje iz kuće - ponosno kaže Draginja.

Foto: printscreen instagram

Čuva porodicu... Radanović s majkom, suprugom i decom

O tome da je Sloba bio lepo vaspitan i da su ga hvalile učiteljice Draginja nam je rekla, ali je pomenula i njegove nestašluke.

- Bilo je nestašluka, jeste išli su tu železnika stanica, pa su se u vagonima igrali... Komšija, njegov najbolji drug, kad se naljuti, trči kod mene i "ja sam tvoj sin", kaže. Lepo su se družili, imali su igralište, ljuljaške, nije se svađao ni sa kim. Kada je počeo da radi, radio je za bakšiš ili bez ičega samo da eto malo prođe - otkriva pevačeva majka.

Pre tri godine Sloba je ostao bez oca što mu je veoma teško palo, baš kao i njegovoj majci.

- Ja u bolnicu, tata u postelji, ja u bonicu, on umire... Teško je bilo, jako je teško, trebalo je sve to izdržati. To veče kada je on trebalo da peva, svi su prozivali, ja kažem: "Sine, tvoj tata bi voleo da odradiš svoj posao, šta god da se desi ti ideš dalje". To je posao kao i svaki posao, znam kako je njemu bilo, ali ti ljudi dođu zbog njega, treba da održi tu publiku i da ide dalje i da nastavi dalje. Posle je njega to mao stiglo, kada se osvestio šta je i kako je, ali šta da radiš, to je sve život - kaže Draginja kojoj je krivo što Slobin otac nije video unuka te nastavlja:

- Tata malo požive, da vidi, da dočeka unuče. Imamo mi ovu decu, ali on je naš jedinac, naš prvenac...

Na kraju razgovora mama je imala i poruku za svog sina, ali mu se i zahvalila:

- On to sve zna, da njega majka voli najviše na svetu, da on bude dobar čovek kao što je do sad, da nastavi, da održi svoju familiju i porodicu, da ne veruje baš svakome jer malo je prijatelja. Bobo sine, sve najlepše ti majka želi, za mene ne brini, ja sam dobro i hvala ti što birneš za majku jer jako je malo takvih danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija